techno137
Decapat
Neredeyse full çalışıyorsun zaten hocam.
Full time da sabahçıysan 7.30'da gelir müdürün iyi biriyse akşam 5 de çıkarsın akşamcıysan öğlen 1 de gider akşam kapatıp gelirsin yani sevdiysen full timea geç.
Ne zamandır çalışıyorsun bilmiyorum ama sayım günleri sabah 7 de gidersin gece 12 1 gibi gelirsin ayrıca full timeda haftada 1 gün full yapar yani 07:30 21:00 1 günde izin yaparsın.
Daha iyi bir iş bulabilirsen tabii orada çalış kasiyerlik hele A101'de çekilecek iş değil akşam o paspası atmak bile bir zulüm nasıl sevdin işi anlamadım![]()
Mudur kotu biri değil ya o kadar ustumuze gitmiyor ondan dolayı memnunum ama dediğiniz gibi beni part ayağına full time çalıştırıyorlar normalde full time öğlen 1 de giriş yapıyor ben 2 de giriyorum kapatıp çıkıyoruz ama aldığım maaş yarısı kadar şimdi iki uç yere soracağım bakalım eğer iyi bir yer denk gelirse direkt çıkışımı yapıp oraya gireceğim.
Hocam ben internetten imzaladım belgeleri ve belgede part time çalışan bide yanında çalıştığım şube yazıyordu.42 saat nasıl part time oluyor ya? Yasal olarak 30 saati geçmemesi lazım? Sen emin misin part time olduğuna? Sözleşme falan yaptıysan örneğini chatgptye falan at bi incelesin. Bir tuhaflık var bu işte. İstifa edeceksen de dilekçende kendi rızamla istifa ediyorum falan yazma. Gördüğüm lüzum üzerine işten istifa ediyorum deyip çık. Dilekçeyi elden almıyorlarsa mail at.