İşten çıkılmalı mı yoksa aile mi dinlenilmeli?

170 İhbar edenin kimliği açıklanır mı? İhbarı yapan kişinin kimliği, kolluk kuvvetleri tarafından korunarak üçüncü kişilerle kesinlikle paylaşılmaz

Çok teşekkür ederim, en yakın zamanda şikayet edeceğim.

70 OBP'ye sahipsen sıkı çalışman lazım fakat ilk 20 bin olmasa bile ilk 100 bin yaparsan yine geleceğini şekillendirebilecek bir meslek sahibi olabilirsin. Markette çalışarak hayat geçmez kendini dinle.
Teşekkür ederim, evet gerçekten de çok çalışmalıyım. Umarım sınavdan iyi bir sıralama elde edebilirim. Hani zincir market olsa tamam diyeceğim çünkü 30 bin TL alıyorlarmış ama o da yok. Umarım ailem de beni anlayışla karşılar.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim öncelikle. Evet haklısın, anlattıklarıma bakarsak gerçekten de ilk 20 bin çok zor hatta imkansıza yakın gözüküyor. Ama ben kendime inanıyorum zaten başka çarem de yok. Son şansım benim için. Zincir marketlerden birisine girecektim ama dediğim gibi torpille yerime başkasına aldılar. Şimdiki çalıştığım yerde 3 ay olacak haftaya. Haklısın gerçekten hiç çalışmamak bile daha iyi benim durumumda. Maaşım hiçbir şeye yetmiyor gerçekten. Misal bu ayki maaşımla telefonum bozulduğu için 13 bin TL'ye mecburen yeni telefon aldım kaldı 5 bin TL ama onu bile alamadım.

Haklısınız, çıkmayı çok istiyorum ama ailem dinlemiyor. Ortada boş boş gezeceğine 5 kuruş paran olsun diyorlar. Kime anlatsam işimi ve durumumu, ne güzel iyi iyi diyorlar şaka gibi. Dediğinizi yapmayı isterdim ama işte küçük bir ilçede olduğum için hemen anlaşılır. Çok teşekkür ederim.

Bakıldığı zaman imkansız gibi duruyor fakat bunu başarabilirseniz imkansızı başardım diyerek hava atma şansınız olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı