İşten kovuldum mu?

Tamam hocam ama düz mantıkla düşündüğüm için böyle söylemiştim zaten.
İş dünyasında düz mantık yoktur.
Hocam kontrol edebileceğim bir yer yok, varsa da daha göstermediler bana. Ancak ilk email de gelen sözleşmeyi imzaladım. Saatlik alacağım maaş vesaire baya bir şey vardı içerisinde. Bu arada evet öbür arkadaşa anlattığımın aynısını demişsiniz. “Size ulaşacağız” diyorlar ancak aslaha ulaşmıyorlar. 🥸
Başka yere başvur. Eğer bir problem oluşursa durumu anlatır, çözüm için gerekli yerlere başvurursun ve düzelttirirsin. Ne olduğu belli zaten.

Muhtemelen o gün eğitime girmediğin için işleme sokmadılar seni henüz. Çalışan olsan vakit kaybetmeden yüz kere eğitime sokarlardı.

İş dünyasında düz mantık yoktur.

Başka yere başvur. Eğer bir problem oluşursa durumu anlatır, çözüm için gerekli yerlere başvurursun ve düzelttirirsin. Ne olduğu belli zaten.

Muhtemelen o gün eğitime girmediğin için işleme sokmadılar seni henüz. Çalışan olsan vakit kaybetmeden yüz kere eğitime sokarlardı.
Bakalım hocam, şuan saat gece yarısı 4 buçuk ve uyumadım 🙁. Bir kaç gün daha bekleyip göreceğiz ne olduğunu. O sırada başka yerlere başvururum artık.

Hocam pek anlamadım ama bence başka bir yer arayın. Buraya talep zaten çoktur sadece 1 tane çalışan için kıllarını kıpırdatmazlar diye düşünüyorum.
Aynen hocam eğer bir kaç gün daha ulaşmazlar ise başka yerlere başvuracağım artık. Beni en çok bozan şey herşeyin tamamlanmış olmasıydı. Sözleşme formunda banka hesap bilgilerimi bile girmem istenmişti maaş için.

Aynen hocam eğer birkaç gün daha ulaşmazlar ise başka yerlere başvuracağım artık. Beni en çok bozan şey her şeyin tamamlanmış olmasıydı. Sözleşme formunda banka hesap bilgilerimi bile girmem istenmişti maaş için.

O kadar bilgi istemişlerse yine de bekleyin bence hocam.

Aynen hocam eğer birkaç gün daha ulaşmazlar ise başka yerlere başvuracağım artık. Beni en çok bozan şey her şeyin tamamlanmış olmasıydı. Sözleşme formunda banka hesap bilgilerimi bile girmem istenmişti maaş için.

O şirkette ne yapıyorlar iş olarak yazılım falan mı?

Seçilen kişiler belli elemelerden geçip seçiliyor, geç kalmanız bir eksi olmuş fakat bu kadar kolay vazgeçeceklerini sanmam. Vazgeçerlerse haberiniz olmaz o ayrı :D, çünkü Ellie'nin de dediği gibi kimse kimseye "biz sizi almıyoruz haberiniz olsun" demiyor. Eğer önümüzdeki hafta sizi aramazlarsa bilin ki o iş olmayacak. Geçmiş olsun.

Sözleşme formunda banka hesap bilgilerimi bile girmem istenmişti maaş için.
Tüm sülalenin seceresini istesinler, imzaladığın belge işleme alınmadığı sürece hiçbir geçerliliği yok.

Dediğin gibi birkaç gün bekle, istersen e-posta da at sabah. Sonuç çıkmazsa başvuru yaparsın başka yerlere.

Seçilen kişiler belli elemelerden geçip seçiliyor, geç kalmanız bir eksi olmuş fakat bu kadar kolay vazgeçeceklerini sanmam. Vazgeçerlerse haberiniz olmaz o ayrı :D, çünkü Ellie'nin de dediği gibi kimse kimseye "biz sizi almıyoruz haberiniz olsun" demiyor. Eğer önümüzdeki hafta sizi aramazlarsa bilin ki o iş olmayacak. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. 🙁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı