İstenilen saç rengi nasıl elde edilir?

• Konuyu başlatan Zaqu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 113

Zaqu

Hectopat
Merhaba, saçlarımı görseldeki gibi boyamak istiyorum. Kuaförlere pek güvenim yok, bu yüzden kendim yapmak istiyorum. Bilgisi olan yardımcı olursa çok mutlu olurum. Hangi boyaları kullanmam mantıklı olur?

Dosya Ekleri

• SmartSelect_20250913_233549_Gallery.jpg
    SmartSelect_20250913_233549_Gallery.jpg
    122,9 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Katmanlı bir renk gibi. Herhangi bir kuaför evde yapacağınızdan daha iyi yapar bence.
Haklısınız ama iyi yapan yerler 7-8k civari fiyat veriyorlar. Bu kadar katmanli yapamam ama en azından rengini tutturmak istiyorum.

Bunun donusu olmaz gecick boyalar ile vb bir seyle bakmani oneririm boyle renkler sikintili
Garip seyler denemek istiyorum biraz ya. Doğum gunum yaklasıyo bu yaşıma böyle absürt bir renkle girmek istiyorum.

Attığın fotoğrafdaki gibi bir saçı yaptırma bence güzel gözükmüyor ve evde yapmaya kalkarsan dahada batırabılirsiniz işi.
Açık renkler pek hosuma gitmiyo. 18. doğum günümde farklı olmak istiyorum. Aşırı icime sinen bi model degil ama evde max bu kadar yapabilirim. Yazdığım kuaforler ya mesajlarima bakmiyo, aradığımda açmıyo ya da asiri pahali. Kendim yapmam gerek o yuzden yani.

Açık renkler pek hosuma gitmiyo. 18. doğum günümde farklı olmak istiyorum. Aşırı icime sinen bi model degil ama evde max bu kadar yapabilirim. Yazdığım kuaforler ya mesajlarima bakmiyo, aradığımda açmıyo ya da asiri pahali. Kendim yapmam gerek o yuzden yani.
Anlıyorum hocamda bence bu tarz bir saç rengi pek güzel durmuyor gibi yinede size bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı