Rehber İstenilmeyen Uygulamaları Kaldırma Rehberi (ADB ile Rootsuz)

pm uninstall -k --user 0 com.turkcell.bip hocam bu kodu mesela pm uninstall -k --user 0 -all yaparsak çalışırmı

(Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın.) Başka bir telefonu kullanarak OTG yardımıyla aynı işlemi yapabilir miyiz? Bugjaeger'la falan.

ADB App Control var daha iyi bence. Size de öneririm.

adb app control, pc yazilimi, guvenliginden ne kadar emin olabiliriz bilemedim

(Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın.) Başka bir telefonu kullanarak OTG yardımıyla aynı işlemi yapabilir miyiz? Bugjaeger'la falan.

Evet yapılabilir, Termux kullanarak cihazınızdan bir başka cihaza erişebilirsiniz. Fakat Termux'da ADB yazılımı Android-Tools olarak geçer. pkg install android-tools komutu ile indirebilirsiniz geri kalan komutlar ADB'nin komutları zaten. Hatta adb tcpip <tcpip> ile karşı cihazın Tcpip'sini belirleyerek daha sonra diğer cihazdan adb connect <ipadresi>:<tcpip> şeklinde erişebilirsiniz. Cihaz aynı Wi-Fi adresine bağlı olduğu sürece erişimi tutabilirsiniz.

konu biraz eski ama denk geldi paylaşmak istedim. bu yöntem uygulamayı silmiyor
yani bellekte gereksiz silip yer acmak istiyorsan işe yaramaz. buradaki işlem uygulamayı tümüyle devre dışı bırakır ama sistem klasörü içinde uygulama apk dosyasa durmaya devam eder.
root yaparak kaldırma yaptığın uygulama tümüyle silinir data dosyaları ile birlikte , bellekten yer acmak için root yapıp uygulama kaltırma silme işlemi şart.

Evet hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…