İstenmeyen okulda zorla okutulmak

Hocam zayıfım zaten spora gitsem aşırı mantıksız. YKS deseniz matematikte sıfırım toplama çıkarma bile benim için zahmetli.
Zayıflıkla spora gitmemenin bi alakası yok. Daha iyi bile denebilir. Zayıflamana gerek yok kolayca yaparsın sporunu yaptıkça kas kütlen de olacak ve ister istemez kilo alacaksın.

Hocam zayıfım zaten spora gitsem aşırı mantıksız. YKS deseniz matematikte sıfırım toplama çıkarma bile benim için zahmetli.

Eee ama hocam siz de kendinizi iyice kapamışsınız dünyaya. Böyle sürekli her şeye yapamam edemem diye negatiflikle nereye kadar gidiceksin sor bir kendine bana kalırsa olduğun yerde sayıklar durursun. Zayıfsın işte ne güzel bir fırsat gir spor salonuna sinirini ağırlıklardan çıkar az buz düzgün de beslenince fiziğin de kendine gelir.

Öz güvenim vardı zaten arkadaş olacak insancıklar beni bu hale getirdiler 13 yaşından sonra böyle kaldım eskiden çok iyiydim hiç bu kadar çaresiz kötü duruma düşüceğimi düşünmedim.

Öz güvenim vardı zaten arkadaş olacak insancıklar beni bu hale getirdiler 13 yaşından sonra böyle kaldım eskiden çok iyiydim hiç bu kadar çaresiz kötü duruma düşüceğimi düşünmedim.
Ben seni anlıyorum kanka. Eskiden bi insana selam verirken saat sorarken bile 2 saat düşünürdüm ve en sonunda tek kelime konuşamazdım. Düşünme bunları, çat diye gidip konuş insanlarla. Ben öyle yaptım ve aştım o sorunu.

Sosyal anksiyete olabilir ya da sosyal anksiyeten büyür sorun yaşarsın psikolog ya da yaşam koçu.

Var zaten şu an aşırı büyüdü bu olay mesela en basit bir yere gidince biri hoş geldin deyince bile sessiz kalıyorum.

Geçen gün fabrikada insan kaynaklarında işim vardı akla karayı seçtim resmen gitmemek için en sonunda gittim biraz sesim titredi o kadar.

Özellikle kızlarla konuş bence. Özgüvenini baya artırır bu. Sakın ama sakın beyninin düşünmesine verme insan ilişkilerinde. Direkt yap.

Özellikle kızlarla konuş bence. Özgüvenini bayağı artırır bu. Sakın ama sakın beyninin düşünmesine verme insan ilişkilerinde. Direkt yap.

Hocam erkek lisesi bizimkisi, eskiden okulda konuşurdum hatta erkeklerden daha iyi konuşuyordum, derhsanede deseniz hiç adım atamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…