İstenmeyen okulda zorla okutulmak

Hocam zayıfım zaten spora gitsem aşırı mantıksız. YKS deseniz matematikte sıfırım toplama çıkarma bile benim için zahmetli.

Eee ama hocam siz de kendinizi iyice kapamışsınız dünyaya. Böyle sürekli her şeye yapamam edemem diye negatiflikle nereye kadar gidiceksin sor bir kendine bana kalırsa olduğun yerde sayıklar durursun. Zayıfsın işte ne güzel bir fırsat gir spor salonuna sinirini ağırlıklardan çıkar az buz düzgün de beslenince fiziğin de kendine gelir.

Bunlar iyi günlerin sayılır takma kafana bu kadar. Üniversiteye gitmezsen zaten yüksek bir mevkili işte çalışmıyorsan orada da hor görülüceksin her yerde böyle, keşke olmasa ama hayat acımasız. O yüzden kendini en azından toparlamak için öz güven kazanman şart, o da en basit sporla toparlanır.

Öz güvenim vardı zaten arkadaş olacak insancıklar beni bu hale getirdiler 13 yaşından sonra böyle kaldım eskiden çok iyiydim hiç bu kadar çaresiz kötü duruma düşüceğimi düşünmedim.

Öz güvenim vardı zaten arkadaş olacak insancıklar beni bu hale getirdiler 13 yaşından sonra böyle kaldım eskiden çok iyiydim hiç bu kadar çaresiz kötü duruma düşüceğimi düşünmedim.
Ben seni anlıyorum kanka. Eskiden bi insana selam verirken saat sorarken bile 2 saat düşünürdüm ve en sonunda tek kelime konuşamazdım. Düşünme bunları, çat diye gidip konuş insanlarla. Ben öyle yaptım ve aştım o sorunu.

Sosyal anksiyete olabilir ya da sosyal anksiyeten büyür sorun yaşarsın psikolog ya da yaşam koçu.

Var zaten şu an aşırı büyüdü bu olay mesela en basit bir yere gidince biri hoş geldin deyince bile sessiz kalıyorum.

Ben seni anlıyorum kanka. Eskiden bir insana selam verirken saat sorarken bile 2 saat düşünürdüm ve en sonunda tek kelime konuşamazdım. Düşünme bunları, çat diye gidip konuş insanlarla. Ben öyle yaptım ve aştım o sorunu.

Geçen gün fabrikada insan kaynaklarında işim vardı akla karayı seçtim resmen gitmemek için en sonunda gittim biraz sesim titredi o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı