Daha fazla
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
50.falansınız galiba nasıl istiyorsunuz?Hocam 10 kişi yazmıştır büyük ihtimalle de yinede yazayım dedim. Kaçıncıyım?
20. Falanım dır büyük ihtimalle.
Örnek gösterebilir misiniz?50.falansınız galiba nasıl istiyorsunuz?
Hocam konudaki yaptıklarıma bakın, nasıl istiyorsanız söyleyin.Örnek gösterebilir misiniz?
Hocam altta Endless Kaan yazsın. Üstte Witcher 3 karakteri olsun. Kılıç saplasın yere. Sonra taş kırıkları saçılsın etrafa.Hocam konudaki yaptıklarıma bakın, nasıl istiyorsanız söyleyin.
Kılıç saplama işini yapamadım Geralt'ın öyle bir fotoğrafı yok, fotoğrafı atarsanız yardımcı olurum.Hocam altta Endless Kaan yazsın. Üstte Witcher 3 karakteri olsun. Kılıç saplasın yere. Sonra taş kırıkları saçılsın etrafa.
Gif olmasın. Normal PNG yada JPG.
Yazı fontu biraz ilginç durmuş.Kılıç saplama işini yapamadım Geralt'ın öyle bir fotoğrafı yok, fotoğrafı atarsanız yardımcı olurum.
Bunu yapabildim değişmesini istediğin yer var mı?
Eki Görüntüle 963868
Yazı fontu biraz ilginç durmuş.
Merhaba hocam, arka planda çeşit çeşit oyun logoları olan üstündede SkyH85 yazan bir şey yapabilir misiniz? Siz ayarlarsınız işte SkyH85 yazısı şekilli olursa sevinirim.
Ve farklı olarak arka planda Valorant'dan Cypher koyup üstünede yukarıdakiyle SkyH85 yazabilir misiniz zahmet olmazsa. @Radian
Hocam ben yapayım mı hala istiyorsanız.Bana bir tane Egea modelinin olduğu logo yaparsan iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.