Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan düzenlemelerini yapıyorum.

Helal

Ama bir miktar ücret ile kilit açılabilir. Ama değmez pek..

Cihaza şu uygulamayı yükleyin; AIDA64 - Apps on Google Play
Uygulamayı açın ve Sistem ve Android kısmından ekran görüntüsü vb. atın.

@asd674 hızlı olun.

Birde tablete yüklediğiniz recovery sonrasında tablette her hangi bir sorun oldumu?
Açılsa bile Custom ROM yokken pek işe yaramıyordur.

@Umut Nas gördüğünüz gibi modlar da kaynaklarımı gördüler ve yanlış bilgi olduğunu kendileri de işaretlediler. Beni Discord gibi platformlardan rahatsız etmekle kendinizi haklı çıkaramayacağınızı umarım anlamışsınızdır. Realme ve Oneplus telefonlarda hala Bootloader açılabiliyor. Oppo telefonlarda ise BROM yaması var. Bu kadar basit.

Benimki ne durumda hocam.

Benimki ne durumda hocam.
İnşa oluyor. Sizinki şöyle olacak size 2 tane imaj vereceğim. Bir tanesinin adı recovery.img birinin adı recovery1.img olacak. İlk önce recovery.img dosyasını flaşlayacaksınız. Eğer sorun yoksa diğerini yüklemeyin. Eğer sorun olursa recovery1.img adlı dosyayı flaşlayın ve çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Ve durumları buraya bildirin. İki tane verme sebebim bu cihazda Universal bir recovery olması. Kararsız bırakıyor. Sebebi bu.
NOT; İsteğe bağlı recovery1.img adlı dosyanın adını recovery.img yapabilirsiniz. (Ama bence yapın çünkü android sürümü düşük otomatik adlandırma yapmayabilir)

İnşa oluyor. Sizinki şöyle olacak size 2 tane imaj vereceğim. Bir tanesinin adı recovery.img birinin adı recovery1.img olacak. İlk önce recovery.img dosyasını flaşlayacaksınız. Eğer sorun yoksa diğerini yüklemeyin. Eğer sorun olursa recovery1.img adlı dosyayı flaşlayın ve çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Ve durumları buraya bildirin. İki tane verme sebebim bu cihazda Universal bir recovery olması. Kararsız bırakıyor. Sebebi bu.
NOT; İsteğe bağlı recovery1.img adlı dosyanın adını recovery.img yapabilirsiniz. (Ama bence yapın çünkü android sürümü düşük otomatik adlandırma yapmayabilir)
Tamamdır hocam bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı