YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 12 Ağustos 2023 #291 Leon Dayı dedi: Beklediğiniz için teşekkürler. Stok Recovery Vestel Tab Lite III - Google Drive drive.google.com Genişletmek için tıkla... recovery imajı arşiv içerisinde yok.
Leon Dayı dedi: Beklediğiniz için teşekkürler. Stok Recovery Vestel Tab Lite III - Google Drive drive.google.com Genişletmek için tıkla... recovery imajı arşiv içerisinde yok.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.820 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 12 Ağustos 2023 #292 YZBruh dedi: Recovery imajı arşiv içerisinde yok. Genişletmek için tıkla... Recovery. img değil mi?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 12 Ağustos 2023 #293 Leon Dayı dedi: Recovery. İmg değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.820 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 12 Ağustos 2023 #294 YZBruh dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Neden yok dediniz bir an şaşırdım.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 12 Ağustos 2023 #295 Leon Dayı dedi: Neden yok dediniz bir an şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Bilgilendirme yapacağım. YZBruh dedi: Tamamdır. Bilgilendirme yapacağım. Genişletmek için tıkla... Cihazın Stock ROM dosyasında bulunan system.img adlı YZBruh dedi: Tamamdır. Bilgilendirme yapacağım. Genişletmek için tıkla... @Leon Dayı cihazın Stock ROM dosyalarından system.img dosyasını içini görüntüleyin. Dosya içinden /system klasörüne girin. Oradaki build.prop dosyasını paylaşın. @461368 çok sıkmayayım tabiide hızlı olursanız sevinirim Son düzenleme: 12 Ağustos 2023
Leon Dayı dedi: Neden yok dediniz bir an şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Bilgilendirme yapacağım. YZBruh dedi: Tamamdır. Bilgilendirme yapacağım. Genişletmek için tıkla... Cihazın Stock ROM dosyasında bulunan system.img adlı YZBruh dedi: Tamamdır. Bilgilendirme yapacağım. Genişletmek için tıkla... @Leon Dayı cihazın Stock ROM dosyalarından system.img dosyasını içini görüntüleyin. Dosya içinden /system klasörüne girin. Oradaki build.prop dosyasını paylaşın. @461368 çok sıkmayayım tabiide hızlı olursanız sevinirim
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.820 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 12 Ağustos 2023 #296 YZBruh dedi: @Leon Dayı cihazın Stock ROM dosyalarından System. İmg dosyasını içini görüntüleyin. Dosya içinden /system klasörüne girin. Oradaki Build. Prop dosyasını paylaşın. Genişletmek için tıkla... Stock ROM dosyasına nereden erişeceğim?
YZBruh dedi: @Leon Dayı cihazın Stock ROM dosyalarından System. İmg dosyasını içini görüntüleyin. Dosya içinden /system klasörüne girin. Oradaki Build. Prop dosyasını paylaşın. Genişletmek için tıkla... Stock ROM dosyasına nereden erişeceğim?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 12 Ağustos 2023 #297 Leon Dayı dedi: Stock ROM dosyasına nereden erişeceğim? Genişletmek için tıkla... Recovery imajını nereden aldıysanız o dosyadan erişeceksiniz
Leon Dayı dedi: Stock ROM dosyasına nereden erişeceğim? Genişletmek için tıkla... Recovery imajını nereden aldıysanız o dosyadan erişeceksiniz
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.820 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 12 Ağustos 2023 #298 YZBruh dedi: Recovery imajını nereden aldıysanız o dosyadan erişeceksiniz Genişletmek için tıkla... Öyle bir ad (build.prop) adında dosya göremedim.
YZBruh dedi: Recovery imajını nereden aldıysanız o dosyadan erişeceksiniz Genişletmek için tıkla... Öyle bir ad (build.prop) adında dosya göremedim.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 12 Ağustos 2023 #299 Leon Dayı dedi: Öyle bir ad (build.prop) adında dosya göremedim. Genişletmek için tıkla... Hayır system.img dosyasını arayın bulunca haber verin.
Leon Dayı dedi: Öyle bir ad (build.prop) adında dosya göremedim. Genişletmek için tıkla... Hayır system.img dosyasını arayın bulunca haber verin.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.820 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 12 Ağustos 2023 #300 YZBruh dedi: Hayır System. İmg dosyasını arayın bulunca haber verin. Genişletmek için tıkla... Aratınca bu MT8127_Android_scatter dosyayı gösteriyor.
YZBruh dedi: Hayır System. İmg dosyasını arayın bulunca haber verin. Genişletmek için tıkla... Aratınca bu MT8127_Android_scatter dosyayı gösteriyor.