Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamdır ne lazımsa verebilirim.

Nasıl gidiyor bir şey lazım mı?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Ho unisoc tree buldunuz mu? T310 ve T610 için yaparsanız ve XDA üzerinde paylaşırsanız bence bayağı kişi kullanır.
Tree bulmadım. Sadece oluşturmak için gerekli olan recovery imajının unisoc işlemcilerde nasıl yedeklenebileceğini anlatan bir rehber.

@Kullanıcı311 ayrıca şuan derlemeye çalışacağım cihazın işlemcisi Unisoc SC9863A.

@461368 yarın TWRP imajınızı paylaşacağım fakat...
Cihazınız android 10 (ve) üstü bir cihaz olarak geldiği için dinamik bölümler (super bölümü ve mantıksallaştırılmış bazı bölümler) mevcut. Bunlara doğru ayarı yapmak biraz ZOR. O yüzden MECBUREN risk almak zorundayız. Size yarın TWRP imajını buradan paylaşacağım. O imajı yükleyin. Eğer cihazda yada TWRP nin çalışmasında sorun varsa buradan belirtin. Ayrıca TWRP de iken şunları kontrol etmelisiniz; super, system, vendor, product, odm, preload ve oem bölümlerinde belirtilmiş bir boyut olup olmadığı. Eğer bir sorun olursa bildirin. Yapabildiğim en kısa sürede doğru olarak yeniden ayarlanmış TWRP imajını paylaşacağım. VE UNUTMAYIN ASLA SİZİ YARI BIRAKMAYACAĞIM. ÇOK UĞRAS VERDİNİZ...

Son düzenleme:
Tree bulmadım. Sadece oluşturmak için gerekli olan recovery imajının unisoc işlemcilerde nasıl yedeklenebileceğini anlatan bir rehber.

@Kullanıcı311 ayrıca şu an derlemeye çalışacağım cihazın işlemcisi unisoc SC9863a.

@461368 yarın TWRP imajınızı paylaşacağım fakat...
Cihazınız Android 10 (ve) üstü bir cihaz olarak geldiği için dinamik bölümler (super bölümü ve mantıksallaştırılmış bazı bölümler) mevcut. Bunlara doğru ayarı yapmak biraz zor. O yüzden mecburen risk almak zorundayız. Size yarın TWRP imajını buradan paylaşacağım. O imajı yükleyin. Eğer cihazda ya da TWRP'nin çalışmasında sorun varsa buradan belirtin. Ayrıca TWRP de iken şunları kontrol etmelisiniz; super, System, vendor, product, odm, preload ve OEM bölümlerinde belirtilmiş bir boyut olup olmadığı. Eğer bir sorun olursa bildirin. Yapabildiğim en kısa sürede doğru olarak yeniden ayarlanmış TWRP imajını paylaşacağım. Ve unutmayın asla sizi yarı bırakmayacağım. Çok uğras verdiniz...

Teşekkür ederim ne demek sizin uğraşınız çok çok daha büyük benim için.
Yarını dört gözle bekliyorum.

Teşekkür ederim ne demek sizin uğraşınız çok çok daha büyük benim için.
Yarını dört gözle bekliyorum.
Ayrıca daha önce cihaza TWRP yüklemeye çalıştığınızı söylemiştiniz. TWRP yi indirdiğiniz sayfanın linki elinizde varmı?

Ayrıca daha önce cihaza TWRP yüklemeye çalıştığınızı söylemiştiniz. TWRP yi indirdiğiniz sayfanın linki elinizde varmı?
@461368 belki indirdiğiniz sayfada bir Tree mevcut olabilir. Ve oradan risk almadan iş yapma şansımız olabilir.

Ayrıca daha önce cihaza TWRP yüklemeye çalıştığınızı söylemiştiniz. TWRP'yi indirdiğiniz sayfanın linki elinizde var mı?

@461368 belki indirdiğiniz sayfada bir tree mevcut olabilir. Ve oradan risk almadan iş yapma şansımız olabilir.

Hocam indirmedim forumdaki bir arkadaş aynı işlemciyi kullanan bir recovery ve benim recoveryim ile otomatik TWRP portladı şu an elimde yok zaten cihazıda olumsuz etkilemişdi zaten

Hocam indirmedim forumdaki bir arkadaş aynı işlemciyi kullanan bir recovery ve benim recoveryim ile otomatik TWRP portladı şu an elimde yok zaten cihazıda olumsuz etkilemişdi zaten
Port işlemleri pek sağlıklı sonuçlar vermeyebiliyor. Maalesef...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı