Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam SM-M336B/DS için derleyebilir misiniz? Pek deneyimim yokken kendim deneyip brick etmiştim Allah'tan kurtardım. (Android 13 Magiskli)

Hocam SM-M336B/DS için derleyebilir misiniz? Pek deneyimim yokken kendim deneyip brick etmiştim Allah'tan kurtardım. (Android 13 Magiskli)
Maalesef. TWRP android 13 minimal bildimleri henüz yayınlanmadığı için olmaz. En fazla Android 12 ye kadar mümkün şuan.

@461368 cihazın Stock ROM yedeğini alın. TWRP yüklemesi sonrası ciddi bir sorun olursa bu ROM a ihtiyacınız olacak. Ama eğer büyük bir sorun olmazsa sadece Stock recovery imajını yüklemek de yeterli olacaktır. Ayrıca TWRP nin ve cihazın çalışmasında bir sorun olursa duruma göre Stock ROM yada Stock recovery imajını hızlıca geri yüklemelisiniz. Sorunu bildirin ona göre yapacağımız şeyi belirtirim. Geri yüklemeler ve yedekler için mtkclient aletini kullanabilirsiniz.

Tamamdır hocam benim cihaz stock ROM yükleme konusunda biraz nazlı MTK Client'dan yüklüyordum stock romunuda zaten şimdi bir yedekte alacağım garanti olsun.

@YZBruh nasıl tüm sistemin yedeğini alacağım hep parça parça yedek alıyordum şimdi hepsini bir anda almak için bir yöntem yok mu?

Son düzenleme:
Tabiikide bir yöntemi var.

Tabiikide bir yöntemi var.
İnceleyin

@461368 TWRP imajı hazır. Ancak ilk önce metni oku...
Telefonun rom yedeğini almak ve geri yükleme (mtkclient);
Yedek için;
python mtk rl out --skip userdata olmaz ise --skip-userdata
Aldığınız yedeği geri yüklemek için;
python mtk wl out
TWRP yüklerken bir tarafta fastboot ve ADB bir tarafta ise mtkclient aletini açık tutun.
TWRP yükleme talimatları;
adb reboot bootloader
fastboot flash recovery recovery.img
TWRP yi çalıştırma;
fastboot reboot recovery
EĞER TELEFONDA BİR EN UFAK BİR SORUN OLURSA BİLE ALDIĞIN YEDEĞİ GERİ YÜKLE!!!
TWRP düzgün bir biçimde açılırsa sırasıyla sana söyleyeceğim dizinleri teker teker bağlayıp bir boyut olup olmadığını kontrol et. Bölümler;
super, system, vendor, product, odm, preload, oem. Bunlardan BİRİNDE BİLE bir boyut yok ise sakın cihazı AÇMA! TWRP nin yeniden başlat menüsünden Bootloader i seç. Bekle. Sonra şu komutu yürüt;
fastboot reboot edl
Cihazı EDL moduna almış oldun. Şimdi önceden almış olduğun rom yedeğini geri yükle.
Talimatları;
python3 mtk wl out
python3 mtk e userdata
Cihazı açmak için;
python3 mtk reset
Cihazın normal biçimde çalışıp çalışmadığını belirt. Ona göre yeni recovery imajını yapalım.
NOT; EĞER FARKLI BİR SORUN OLURSA HEMEN BURADAN BİLDİR. YARDIM İÇİN HER AN BURDAYIM
TWRP imajı; Release oakland_64-5843279868 · YZ-Bruh/Action-TWRP-Builder

@461368 cihaza aldığın yedeği geri yüklemek zorunda kalırsan, bil ki o telefon rootludur. Magisk uygulamasını kurup ek kurulumları halledersin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230813_001342~2.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Hocam rahatsız ettim biraz sizi ama benim imaj hazır mı?

Son düzenleme:
Tamam hocam beklemedeyim gönderir göndermez flashlarım.

Hocam az önce Magisk yükledim ama TWRP'ye bir engel teşkil etmez umarım.
Hayır. Sorun çıkarmaz. Bir dakika magisk için (v26) minimum android 6 şartı mevcut. Daha düşük bir sürümmü yüklediniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…