Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.014 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #501 YZBruh dedi: @Crownguard ağaç otomatik oluşucaktır. Ve size bir GitHub bağlantısı verilecektir. Onu paylaşın sadece gerisi bende. Ayrıca sizden başka şeylerde isteyeceğim. Genişletmek için tıkla... Peki hocam yapalım.
YZBruh dedi: @Crownguard ağaç otomatik oluşucaktır. Ve size bir GitHub bağlantısı verilecektir. Onu paylaşın sadece gerisi bende. Ayrıca sizden başka şeylerde isteyeceğim. Genişletmek için tıkla... Peki hocam yapalım.
Exyunus9611 Decapat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #502 Exyunus9611 dedi: Samsung M21 M215F. Genişletmek için tıkla... SamMobile'den indirmiştim cwb1 sürümü.
Exyunus9611 dedi: Samsung M21 M215F. Genişletmek için tıkla... SamMobile'den indirmiştim cwb1 sürümü.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 14 Ağustos 2023 #503 Crownguard dedi: Cihaz ağacı ney oluyor hocam? Nasıl arayıp bulacağım? @Exyunus9611 hangi cihaz hocam? Genişletmek için tıkla... Aramayacaksın. Yaratacaksın. Exyunus9611 dedi: Samsung m21 m215F Genişletmek için tıkla... İşte Stock ROM u indirdiğiniz bağlantıyı paylaşın. Crownguard dedi: Peki hocam yapalım. Genişletmek için tıkla... Telegramınız varmı? YZBruh dedi: Aramayacaksın. Yaratacaksın. İşte Stock ROM u indirdiğiniz bağlantıyı paylaşın. Telegramınız varmı? Genişletmek için tıkla... Gerekli olacak çünkü.
Crownguard dedi: Cihaz ağacı ney oluyor hocam? Nasıl arayıp bulacağım? @Exyunus9611 hangi cihaz hocam? Genişletmek için tıkla... Aramayacaksın. Yaratacaksın. Exyunus9611 dedi: Samsung m21 m215F Genişletmek için tıkla... İşte Stock ROM u indirdiğiniz bağlantıyı paylaşın. Crownguard dedi: Peki hocam yapalım. Genişletmek için tıkla... Telegramınız varmı? YZBruh dedi: Aramayacaksın. Yaratacaksın. İşte Stock ROM u indirdiğiniz bağlantıyı paylaşın. Telegramınız varmı? Genişletmek için tıkla... Gerekli olacak çünkü.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.014 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #504 Buldum hocam arkadaşın ROM'unu, biz başlayalım.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 14 Ağustos 2023 #505 Crownguard dedi: Buldum hocam arkadaşın ROM'unu, biz başlayalım. Genişletmek için tıkla... Hangisi için? Seninkimi onunkimi Crownguard dedi: Buldum hocam arkadaşın ROM'unu, biz başlayalım. Genişletmek için tıkla... Seninkinde mi başlayalım? Onunkindenmi?
Crownguard dedi: Buldum hocam arkadaşın ROM'unu, biz başlayalım. Genişletmek için tıkla... Hangisi için? Seninkimi onunkimi Crownguard dedi: Buldum hocam arkadaşın ROM'unu, biz başlayalım. Genişletmek için tıkla... Seninkinde mi başlayalım? Onunkindenmi?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.014 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #506 YZBruh dedi: Telegram'ınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam var da burada iletişim bilgileri paylaşmak yasak. @YZBruh benimkinden.
YZBruh dedi: Telegram'ınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam var da burada iletişim bilgileri paylaşmak yasak. @YZBruh benimkinden.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 14 Ağustos 2023 #507 Crownguard dedi: Hocam var da burada iletişim bilgileri paylaşmak yasak. @YZBruh benimkinden. Genişletmek için tıkla... Hayır paylaşmanızı istemiyorum. Kolayca oluşturmak için telegram gerekli. Crownguard dedi: Hocam var da burada iletişim bilgileri paylaşmak yasak. @YZBruh benimkinden. Genişletmek için tıkla... Tamam seninkinden başlayalım.
Crownguard dedi: Hocam var da burada iletişim bilgileri paylaşmak yasak. @YZBruh benimkinden. Genişletmek için tıkla... Hayır paylaşmanızı istemiyorum. Kolayca oluşturmak için telegram gerekli. Crownguard dedi: Hocam var da burada iletişim bilgileri paylaşmak yasak. @YZBruh benimkinden. Genişletmek için tıkla... Tamam seninkinden başlayalım.
Exyunus9611 Decapat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #508 YZBruh dedi: Aramayacaksın. Yaratacaksın. İşte Stock ROM u indirdiğiniz bağlantıyı paylaşın. Telegramınız varmı? Gerekli olacak çünkü. Genişletmek için tıkla... Download Samsung Galaxy M21 SM-M215F TUR Turkey M215FXXU3CWB1 firmware Fast download latest Samsung Galaxy M21 firmware SM-M215F from Turkey with M215FXXU3CWB1 and Android version 12 www.sammobile.com
YZBruh dedi: Aramayacaksın. Yaratacaksın. İşte Stock ROM u indirdiğiniz bağlantıyı paylaşın. Telegramınız varmı? Gerekli olacak çünkü. Genişletmek için tıkla... Download Samsung Galaxy M21 SM-M215F TUR Turkey M215FXXU3CWB1 firmware Fast download latest Samsung Galaxy M21 firmware SM-M215F from Turkey with M215FXXU3CWB1 and Android version 12 www.sammobile.com
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 14 Ağustos 2023 #509 @Crownguard nasıl yapacağını anlatayımmı?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.014 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #510 @YZBruh evet.