Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam bu dosyalarının konumunu bulamıyorum neredeydi?

@461368 şimdi alacağım bilgiler ile yeniden oluşturup sunacağım

@461368 hızlı olun ve recovery imajını yarın paylaşacağım.

Kibar olup olmama gerektiğini bilecek yaşdayım. Ayrıca gayet de kibarım. Yanlış imaj atmaktan cihaz hard brick olmaz, soft brick içinde boot imajı ile oynaman gerekir. Port işinden anlamadığın gayet belli, recoveryden de anlamadığın belli. A13 partisyonlarını desteklemiyor diye TWRP Build edemiyorsun

Recovery'nin nasıl çalıştığınıda bilmiyorsundur sen

Uzatmayı tercih etmiyorum.

Hazır:TCL 10 se ekran görüntüleri – Google Drive
Eksik var ise söyleyin birazdan geleceğim.
Tamamdır...

Karışmak gibi olmasın ama en son. @364809'un bana portladığı TWRP dosyasında. Red state hatası ile karşılaşmıştım. Sonra da cihaz bozuldu açılmayacak diye çok sinirlenmiştim. Stock ROM atıp kurtardım. Sonra bu Secure Boot'u (yani red state hatasını) kaldırıp. Tekrar bana portladığı TWRP'yi attım. Cihaz Recovery'de açılırmış gibi olup birkaç saniye siyah ekranda kalıp telefon açılmayınca. Normal System'i boot ediyordu. @YZBruh'un yaptığı TWRP dosyasında da aynı durumu yaşıyorum. Yani eğer @YZBruh'un TWRP dosyası benim cihazımda çalışırsa benim için recovery yapma işini @YZBruh'un daha iyi bildiğini düşüneceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…