Bir şey sorucam Samsung Galaxy A04s için bir uygun twrp bulabilirmisiniz? sadece var mı bunu soruyorumİsteyen kişiler için TWRP derleyebilirim. AMA! Sizden 4 tane beklentim olur.
1; Sabır
2; Elinizde varsa Stock recovery imajı
3; Ayrıntılı cihaz bilgisi
4; Bu işin tam garantili olmadığını bilmeniz.
Garanti vermesem de cihazınızın brick olma ihtimali oldukça düşüktür (%1 gibi). Sorun olursa bunlar sadece TWRP'nin çalışması ile alakalı olabilir. Yani hafıza okumama gibi benzer sorunlar. Onun haricinde brick olma ihtimali yukarıda dediğim gibi (garanti vermesemde!) %1 (sebebi; profesyonellerin oluşturduğu cihaz ağacı jeneratörlerini kullanmam). İsteyenler buradan ulaşsın. Yardımcı olurum. Ayrıca konuşmalarda (rica ederim) kibar olun.
Stock ROM dosyalarının boyutu 3-4GB gibi fazla olduğundan internet hızı yavaş olanlar @Crownguard'ı etiketleyip cihazlarının stock ROM dosyasını indirmesini isteyebilirler.
Kontrol edeyim. Geri dönüş yapacağım. Birde senin cihaz için bilgilere ihtiyacım var. Verebilirmisin?Bir şey sorucam Samsung Galaxy A04s için bir uygun twrp bulabilirmisiniz? sadece var mı bunu soruyorum
Hayır şöyle ben belki samsung galaxy a04s telefon almayı düşünüyorum eğer o telefon için uygun bir twrp varsa alıcam yoksa almıycamKontrol edeyim. Geri dönüş yapacağım. Birde senin cihaz için bilgilere ihtiyacım var. Verebilirmisin?
Baktım. Ama bulamadım. Telefon almakta kararsız gibisiniz. Öneri istermiydiniz?Hayır şöyle ben belki samsung galaxy a04s telefon almayı düşünüyorum eğer o telefon için uygun bir twrp varsa alıcam yoksa almıycam
Kontrol edeyim. Geri dönüş yapacağım. Birde senin cihaz için bilgilere ihtiyacım var. Verebilirmisin?
Yok sağolun teşekkürlerBaktım. Ama bulamadım. Telefon almakta kararsız gibisiniz. Öneri istermiydiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.