Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef biraz zorlu bir iş :|
Şuanda başardım sanırım yüklüyor.

Anlatır mısınız biraz?

TWRP ne işe yarıyor?
Neyi kastettin anlamadım ama bana twrp yükle diyorsan biraz karışık bir iş bende ki.

twrp' nin ne olduğunu bilmek istiyorsan basitçe anlatıyım.
Cihaza bilgisayara ihtiyaç duymadan rom atabiliyorsun genelde bunun için kullanılır yine yurt dışı cihazın varsa efs yedeğini falan alırsan telefonun başına bir hal gelince geri yüklersin. Root atabilirsin başka yöntemleri de var ama buradan da atabiliyorsun.

Son düzenleme:

ROM nedir mesela? Hiçbir bilgim yok biraz aydınlatın.

Anladığım kadarıyla telefona desteklemediği güncellemeleri indirebiliyormuşuz. Mesela iPhone 6'ya iOS 16 indirebilir miyiz?

Anladığım kadarıyla telefona desteklemediği güncellemeleri indirebiliyormuşuz. Mesela iPhone 6'ya iOS 16 indirebilir miyiz?
Bu işlemler android içindir.

Android işletim sistemlerinde yapabilirsin.
Telefona desteklemediği sistem kurmaktan daha çok farklı yazılım sürümleri yükleyebilirsin her cihaza özel romlar vardır. Başka cihaza uygun olan romu telefonuna kuramazsın kurarsan da telefonu tuğlaya çevirebilirsin.
Bazı arkadaşlar cihazlar için özelleştirilmiş romlar yazabiliyor senin bahsetiğin desteklemeyen android sürümü gibi ama pek güvenilir sayılmaz sonuçta onu yazan başka birisi bu yüzden özelleştirilmiş romları tavsiye etmem gerçi TWRP de başkaları tarafından oluşturuluyor ama pek sorun yaşayanı vs. görmedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…