Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@YZBruh hocam onu nasıl paylaşacağım? Bir de TWRP dediğimiz daha yüksek Android sürümü oluyor değil mi? Custom ROM gibi.

Bu arada neredeyse 100 sayfa olmuş. Emeğinizi takdir ettim. Eğer yorulduysanız bırakabilirsiniz bile. Herkes adına teşekkür ederim.

@YZBruh hocam onu nasıl paylaşacağım? Bir de TWRP dediğimiz daha yüksek Android sürümü oluyor değil mi? Custom ROM gibi.

Bu arada neredeyse 100 sayfa olmuş. Emeğinizi takdir ettim. Eğer yorulduysanız bırakabilirsiniz bile. Herkes adına teşekkür ederim.
Hayır yorulmadım :) TWRP custom recovery. Rom değil. Android sürümünü yükseltmez. Ama yükseltmeye yardımcı olur :) TWRP Android 4.3 e kadar derlemek mümkün. İnternetten cihazinızda yüklü android sürümü ve sürüm koduna göre Stock ROM indirin. İndirince haber verin. Devamı için yardımcı olurum.

@YZBruh hocam arkadaş Oppo Reno 5 Lite cihazı için soruyor. Siz yapmak ister misiniz bilmem ama isterseniz cihaz ağacını yapıp atayım.

Rom yedeği arasında nvdata zaten mevcut olur. Yedeklediğin rom u telefona mtkclient kullanarak geri yükle

Cihazı BROM moda al ve çalıştır;
python mtk wl out
Telefonu açmak için;
python mtk reset

@461368 TWRP imajını telefona flaşladınızmı?

Emin değilim.........
Brom moda alamıyorum ses tuşlarına aynı anda basıp usb takıyorum ama sonrasından fastbota atıyor.

Başka bir yöntem var mı brom moda almak için yada biraz daha detaylı anlatabilirimisin

Brom moda alamıyorum ses tuşlarına aynı anda basıp usb takıyorum ama sonrasından fastbota atıyor.

Başka bir yöntem var mı brom moda almak için yada biraz daha detaylı anlatabilirimisin
Yeniden deneyin. Olmaz ise söyleyin. Bir de geç cevap verebilirim. Şuan kendi cihazım sorunlu onla uğraşıyorum 😔.

Şuan fastbootda kendi kendine kapanıyor da 10-15 dakika sonra falan yoksa cihazı da tamamen kapatamıyorum.
Nasıl yani cihaz kendi mi kapanıyor? Kapandığı zaman hızlıca yeniden BROM moda alıp deneyin. Şu an ben de dar boğaz yapıyorum 😓

@YZBruh hocam arkadaş Oppo Reno 5 Lite cihazı için soruyor. Siz yapmak ister misiniz bilmem ama isterseniz cihaz ağacını yapıp atayım.
Oluştur. Ve gönder.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı