Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
805F çıkmıyor ama 8505F çıkıyor. Kontrol et doğrula; Lenovo M8 TB-8505F ZA5G0100TR 32 GB 8" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Eğer bilgisayarın varsa Stock ROM dosyasını kolayca yedekleyebilirsin.
Şuda var; Lenovo TAB M8 HD (2.Nesil) TB-8505F Tablet (2 GB)
Bir şey farkettim, bu tablet nesil nesil devam ediyor. Seninki kaçıncı nesil?

805F çıkmıyor ama 8505F çıkıyor. Kontrol et doğrula; Lenovo M8 TB-8505F ZA5G0100TR 32 GB 8" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Tablet kaçıncı nesil?

Hocam ben yanlış yazmışım, düzelttim bulduğun model doğru.
Bilgisayarın varmı?

Cihaz LTE mi WİFİ mi?

Var bilgisayarım, ama şuan açamam müsait değilim.

Tablet kaçıncı nesil?

Bilgisayarın varmı?
İnan hatırlamıyorum, ama 8505F 2. nesil olarak gösteriyor. Muhtemelen nesil farkı da sıkıntı çıkartmaz. Facebook, Instagram gibi mecralardan keşke iletişime geçebilsek seninle. Forum kurallarına aykırı mı acaba?

Tablet kaçıncı nesil?

Bilgisayarın varmı?

Cihaz LTE mi WİFİ mi?
WIFI. LTE mevcut değil.

İnan hatırlamıyorum, ama 8505F 2. nesil olarak gösteriyor. Muhtemelen nesil farkı da sıkıntı çıkartmaz. Facebook, Instagram gibi mecralardan keşke iletişime geçebilsek seninle. Forum kurallarına aykırı mı acaba?
Birazcık evet..

O zaman buradan yardırmaya devam. Şanlısın ki her ne kadar Samsung Galaxy Alpha denek telefonum olsa da, bu konularda geçmişimde hatrı sayılır derece de tecrübem var diğerleri gibi yormam seni.

WIFI. LTE mevcut değil.
İlla şuan eriş demiyorum. Gün içinde erişince haber ver. Senle güzel bir ROM yedeği almalıyız çünkü. Hem Stock recovery (gerekirse boot) hemde yedek olması iyidir. Cihaz kutudan android 9 ilemi çıkıyor? Senmi guncelledin?

İlla şuan eriş demiyorum. Gün içinde erişince haber ver. Senle güzel bir ROM yedeği almalıyız çünkü. Hem Stock recovery (gerekirse boot) hemde yedek olması iyidir. Cihaz kutudan android 9 ilemi çıkıyor? Senmi guncelledin?
Evet 9'la geldi, 10 güncellemesi aldı cihaz ben de güncelledim. Tablet güzel ekranı, Dolby falan var kalite olarak okey ama donanımsal olarak zayıf. Bunu da bütçesine versem de bir süre sonra tıkanıyor, yoruyor adamı.

Tamam eriştiğim zaman yine buradan yazarım hocam.

Evet 9'la geldi, 10 güncellemesi aldı cihaz ben de güncelledim. Tablet güzel ekranı, Dolby falan var kalite olarak okey ama donanımsal olarak zayıf. Bunu da bütçesine versem de bir süre sonra tıkanıyor, yoruyor adamı.

Tamam eriştiğim zaman yine buradan yazarım hocam.
Bende ondan da beter bir tane var ama hakkından geldim ;)

Hocam çok mazur görün konuyla ufaktan alakası yok ama, bilgili birine benziyorsunuz araya bir soru sıkıştırmak isterim. Samsung Galaxy A53 5G (SM-A536E/DS) cihazların Custom ROM'u ya da kurabileceğimiz One UI dışında temiz bir ROM yok mu? Forumda bu soruyu konu başlıklı olarak sormuştum kimse cevap vermemişti. XDA baktım ama ya ben bulamadım gözümden kaçtı ya da hiç yok 5G olduğu için.

Hocam çok mazur görün konuyla ufaktan alakası yok ama, bilgili birine benziyorsunuz araya bir soru sıkıştırmak isterim. Samsung Galaxy A53 5G (SM-A536E/DS) cihazların Custom ROM'u ya da kurabileceğimiz One UI dışında temiz bir ROM yok mu? Forumda bu soruyu konu başlıklı olarak sormuştum kimse cevap vermemişti. XDA baktım ama ya ben bulamadım gözümden kaçtı ya da hiç yok 5G olduğu için.
Hocam eğer telefon yeniyse, mevcut herhangi bir ROM geliştirilmemiş olabilir. Bu Custom ROM olayı tamamen geliştiriciyle alâkalı bir durum. Yani Android'in kalbi XDA'da bile yoksa, hiçbir yerde yoktur. Geliştirilmemiştir. Olayın 5G ile de alâkası yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı