Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam çok mazur görün konuyla ufaktan alakası yok ama, bilgili birine benziyorsunuz araya bir soru sıkıştırmak isterim. Samsung Galaxy A53 5G (SM-A536E/DS) cihazların Custom ROM'u ya da kurabileceğimiz One UI dışında temiz bir ROM yok mu? Forumda bu soruyu konu başlıklı olarak sormuştum kimse cevap vermemişti. XDA baktım ama ya ben bulamadım gözümden kaçtı ya da hiç yok 5G olduğu için.
Evet görülen durumlardır bunlar. Bir bakayım. Geri dönüş yapacağım. Birde neden Custom ROM yüklemek istiyorsun? Yani telefon zaten güncel ve hızlı. Tabii daha yüksek performans istiyorsan o başka işte.

Sen yazılım işleriyle falan uğraşıyorsun sanırım. Yeryüzünde bulunan her cihaza yazabiliyor musun TWRP?
Elimden geldiğince .d ama bazıları çok uğraştırıyor......

Hocam çok mazur görün konuyla ufaktan alakası yok ama, bilgili birine benziyorsunuz araya bir soru sıkıştırmak isterim. Samsung Galaxy A53 5G (SM-A536E/DS) cihazların Custom ROM'u ya da kurabileceğimiz One UI dışında temiz bir ROM yok mu? Forumda bu soruyu konu başlıklı olarak sormuştum kimse cevap vermemişti. XDA baktım ama ya ben bulamadım gözümden kaçtı ya da hiç yok 5G olduğu için.
Maalesef... Aslında SM536B-DS bulmuştum ama sizinki SM536E-DS şans işte.. Ama neden custom ROM yüklemek istiyorsunuz? Sebebi söyleyin de belki farklı bir çözüm bulabiliriz.

Son düzenleme:
Evet görülen durumlardır bunlar. Bir bakayım. Geri dönüş yapacağım. Bir de neden Custom ROM yüklemek istiyorsun? Yani telefon zaten güncel ve hızlı. Tabii daha yüksek performans istiyorsan o başka işte.

Elimden geldiğince. D ama bazıları çok uğraştırıyor...

Maalesef... Aslında SM536B-DS bulmuştum ama sizinki SM536E-DS şans işte. Ama neden Custom ROM yüklemek istiyorsunuz? Sebebi söyleyin de belki farklı bir çözüm bulabiliriz.

Hocam isteme sebebim, Samsung One UI Blotware'den arınmış temiz Pixel OS gibi saf Android deneyimi idi. Ya da hatta Google'dan bile arındırıp MicroG F-droid GApps... Ama imkansız gibi :)

Hocam isteme sebebim, Samsung One UI Blotware'den arınmış temiz Pixel OS gibi saf Android deneyimi idi. Ya da hatta Google'dan bile arındırıp MicroG F-droid GApps... Ama imkansız gibi :)
Hayır. Değil.

Başka çözümlerde mevcut.

Son düzenleme:
Hocam Alcatel Smart Tab 7 için olabilir mi? Neredeyse her evde bu tablet var ama kullanılmadığı için sahibinden'de bu tablet dolaşıyor. Uzaktan eğitim için almış herkes ancak birazcık yavaş. Peki bu tablet için yapılabilir mi?
Stock recovery imajını bugün paylaşıcakmısınız?

Android 11 ve Realme C25Y, cok zor yapmanız. Fastboot kilitli cunku Oppo grubu telefonlarda. Belirli modeller hariç.
Fastboot işine ben karışmam. Siz sadece Stock recovery imajını paylaşın (gerekirse boot imajınıda isteyeceğim ve bazı bilgiler). Şansımızı deneyelim bi. Dönüşünüzü bekliyorum.

Hocam derlediğiniz TWRP'leri ayrı ayrı konu açarak paylaşsanız daha güzel olmaz mı? İnsanlar daha rahat erişir.

Misal Google'a "TCL 10SE TWRP" yazdı. Direkt açtığınız konu çıkar ve ona girer.

Bir de şu an evde değilim, sadece sormak istedim. Infinix HOT 30i cihazı için yapabilir misiniz?

Hocam derlediğiniz TWRP'leri ayrı ayrı konu açarak paylaşsanız daha güzel olmaz mı? İnsanlar daha rahat erişir.

Bir de şu an evde değilim, sadece sormak istedim. Infinix HOT 30i cihazı için yapabilir misiniz?
Burada derlediklerimin hepsini sonradan ayrı olarak paylaşırım. Bir bakayım geri dönüş yapacağım.

Unisoc.. Hımm yinede şansımızı deneyelim. Stock recovery imajını gönderin.

Burada derlediklerimin hepsini sonradan ayrı olarak paylaşırım. Bir bakayım geri dönüş yapacağım.

Unisoc.. Hımm yinede şansımızı deneyelim. Stock recovery imajını gönderin.

yada hem Stock recovery hemde boot imajını paylaşın. Boot gerekirse ayrı ayrı uğraşmış olmayız.

Son düzenleme:
Fastboot işine ben karışmam. Siz sadece Stock recovery imajını paylaşın (gerekirse boot imajınıda isteyeceğim ve bazı bilgiler). Şansımızı deneyelim bi. Dönüşünüzü bekliyorum.
Canım benim bilmiyorsun galiba, fastboot kilidi var diyorum. Recovery olsa da bir işe yaramaz.

Hocam araştırmalarım sonucu buldum. Buyurun inşallah yapabiliriz.

Canım benim bilmiyorsun galiba, fastboot kilidi var diyorum. Recovery olsa da bir işe yaramaz.
Peki.. sen bilirsin.

Tamamdır. Extract yapıldığı zaman belli olur.

Cihaz Pixi bir modelimi? Çünkü oluşan ağaç Pixi 3 cihazına ait.

Peki.. sen bilirsin.

Tamamdır. Extract yapıldığı zaman belli olur.

Cihaz Pixi bir modelimi? Çünkü oluşan ağaç Pixi 3 cihazına ait.
Model numarası ise 8080

Gönderdiğiniz imaj Alcatel Pixi 3 (10) cihazına ait Alcatel A3 10 cihazına değil...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı