Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Denedim ve recovery moda geçtiğimde stock recovery açıldı yoksa TWRP değil miydi bu hocam?

Evet, stok recovery dosyasıydı. Son olarak bir dosya daha atacağım. Bunlar TWRP değiller cihazda bir şeyi kontrol ediyorum.

Bu da stok recovery dosyası ama içinde avb yi tetikleyebilecek 1 klasör oluşturdum.

@Crownguard başarıyla oluştu ama branch a bakınca biraz düşündürüyor doğrusu "10". Ve diğer 11 ide görünce iyice kafamı karıştırdı doğrusu.

@Crownguard birde aşağıdaki 13 sürümünü indirirmisin? Bakalım bunda sonuç ne olacak.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230816_114114.jpg
    Screenshot_20230816_114114.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 26
@Kadir533 bekliyorum.

Android 5.1.1 yüklü.
Tamam.

@Crownguard ama bir yandan ise sürüm kodu öyle demiyor (V12.0.5.0)
@Maxtoric cihazın ayarlar kısmından yazılım bilgisinin göründüğü (android ve MIUI bilgisi) bir ekran görüntüsü vb. paylaşırmısın?

@Crownguard seninki çok sorun olacak. Malum Unisoc farkı... Eğer gerekirse özel imza gibi şeyler ile uğraşacağız. Ama risk almamız gerekecek. Üstesinden geleceğiz fakat şimdi değil.

Son düzenleme:
@Crownguard bir de aşağıdaki 13 sürümünü indirir misin? Bakalım bunda sonuç ne olacak.
Hangisi hocam?

@YZBruh, @Kadir533'ün cihazının ROM'unu buldum fakat Android 5.1.1 mi bilmiyorum. Ama galiba cihaz için yayınlanan son sürüm bu. Paylaşayım mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı