Patrick_Yıldız
Hectopat
onu kurdu da cd mtkclient yapınca bişey olmuyor yolu bulamıyor dediEvet. Linki kopyalayıp yapıştırınmayı unutmayın.
onu kurdu da cd mtkclient yapınca bişey olmuyor yolu bulamıyor dediEvet. Linki kopyalayıp yapıştırınmayı unutmayın.
Next yapın sonraki ekrana gidin.
Android 13 manifestleri henüz yayınlanmadı o yüzden maalesef.
Yeniden deneyin. Olmazsa cd mtkclient-main kullanın. Olmazsa söyleyin.onu kurdu da cd mtkclient yapınca bişey olmuyor yolu bulamıyor dedi
bu sefer mtkclient' e girdim ama altaaki pip3 de hata var sanırım.Evet. Linki kopyalayıp yapıştırınmayı unutmayın.
Python3 ü açıp kurdunuzmu?bu sefer mtkclient' e girdim ama altaaki pip3 de hata var sanırım.
C:\Users\ANKHA\mtkclient\mtkclient>pip3 install -r requirements.txt
'pip3' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
evet kurdumPython3 ü açıp kurdunuzmu?
3.11 sürümü heralde de problem oluyor muevet kurdum
Hayır sorun olmaz.evet kurdum
3.11 sürümü heralde de problem oluyor mu
şuanda ne yapabilirizHayır sorun olmaz.
indirdiğimiz dosyada ki mtkclient klasöründe girdiğimiz dosya yok sanırımHayır sorun olmaz.
python get-pip.pyHayır mevcuttur.şuanda ne yapabiliriz
indirdiğimiz dosyada ki mtkclient klasöründe girdiğimiz dosya yok sanırım
pip -Vpip install -r requirements.txtOnu da kurmadı@Patrick_Yıldız şu linkteki metin dosyasını açın; https://bootstrap.pypa.io/get-pip.py
Sayfayı indir yapın.
İnen dosyanın adının get-pip.py olduğundan emin olun.
Bilgisayarınızda C:\Users\ANKHA dizininde taşıyın. Sonra dosyanın olduğu klasörde bir komut istemi başlatın. Ve şunu çalıştırın;
python get-pip.py
Hayır mevcuttur.
@Patrick_Yıldız sorunsuz çalıştığından emin olmak için çalıştırın;
pip -V
@Patrick_Yıldız mtkclient klasörü içerisindeyken birde şu komutu deneyin;
pip install -r requirements.txt
py dosyasını çalıştırınca hemen kapanıp gidiyor neden anlamadım. Cmd yani bat gibi dosyalarda da bunu yapıyorOnu da kurmadı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.