YZBruh
Hectopat
- Makaleler
- 10
Hayır hocam işim çıktı. Çıkıyorum şimdilik.@Crownguard bilgisayarında WSL kurulu mu?
@YZBruh Xiaomi Redmi Note 11S POCO M4 Pro 4G - Google Drive
Hayır hocam işim çıktı. Çıkıyorum şimdilik.
İnternet konusunda kısıtın var galiba çôzerse 100-150 lira atayım sana eğer halledebiliyorsan kankaTamam.
Hayır para filan verme kabul etmem.İnternet konusunda kısıtın var galiba çôzerse 100-150 lira atayım sana eğer halledebiliyorsan kanka
Telefona lazımsa hattım faturalı oradan da mobil islemlerden harcayacağın para şeklinde atabilirim
Yada Ibana atabilirim fark etmez iş gôrecekse
200 de olabilir
Yine benim işim gôrülsün diye diyorum internetin kısıtlıymış zaten. Kullandığım miui sürümü de b*k gibi zaten kasıyor takılıyor arada bir sinir bozucu güncelersem yine nv data falan gidecek rom falan atıp açamıyorsun güncelleyince mi flashdan falan o yüzden TWRP lazım.Hayır para filan verme kabul etmem.
Kanka halledermiyiz son durumun nedirHayır para filan verme kabul etmem.
Nerdeyse hazır; GitHub - YZ-Bruh/android_device_xiaomi_fleurYine benim işim gôrülsün diye diyorum internetin kısıtlıymış zaten. Kullandığım miui sürümü de b*k gibi zaten kasıyor takılıyor arada bir sinir bozucu güncelersem yine nv data falan gidecek rom falan atıp açamıyorsun güncelleyince mi flashdan falan o yüzden TWRP lazım.
Kanka halledermiyiz son durumun nedir![]()
super.img dosyasını özel olarak ayıklamam gerekli. Ama bunun için internet gerekli bende ise çok az.Yardımcı olabilirim gerçekten mesaj at.Nerdeyse hazır; GitHub - YZ-Bruh/android_device_xiaomi_fleur
Ama dinamik bölüm boyutlarını henüz geçirmedim.super.imgdosyasını özel olarak ayıklamam gerekli. Ama bunun için internet gerekli bende ise çok az.
Tüm işlemler bittikten sonra inşa etmeye başlayacağım. Ve sonra burada paylaşacağım.
Maalesef. @Crownguard yarın aktif olsun onla hallederiz belki...Yardımcı olabilirim gerçekten mesaj at.
Maalesef. @Crownguard yarın aktif olsun onla hallederiz belki...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.