Recovery İsteyen tüm herkes için TWRP derlenir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnternet konusunda kısıtın var galiba çôzerse 100-150 lira atayım sana eğer halledebiliyorsan kanka

Telefona lazımsa hattım faturalı oradan da mobil islemlerden harcayacağın para şeklinde atabilirim

Yada Ibana atabilirim fark etmez iş gôrecekse

200 de olabilir

Son düzenleme:
İnternet konusunda kısıtın var galiba çôzerse 100-150 lira atayım sana eğer halledebiliyorsan kanka

Telefona lazımsa hattım faturalı oradan da mobil islemlerden harcayacağın para şeklinde atabilirim

Yada Ibana atabilirim fark etmez iş gôrecekse

200 de olabilir
Hayır para filan verme kabul etmem.

Yine benim işim gôrülsün diye diyorum internetin kısıtlıymış zaten. Kullandığım miui sürümü de b*k gibi zaten kasıyor takılıyor arada bir sinir bozucu güncelersem yine nv data falan gidecek rom falan atıp açamıyorsun güncelleyince mi flashdan falan o yüzden TWRP lazım.

Kanka halledermiyiz son durumun nedir :)

Son düzenleme:
Yine benim işim gôrülsün diye diyorum internetin kısıtlıymış zaten. Kullandığım miui sürümü de b*k gibi zaten kasıyor takılıyor arada bir sinir bozucu güncelersem yine nv data falan gidecek rom falan atıp açamıyorsun güncelleyince mi flashdan falan o yüzden TWRP lazım.

Kanka halledermiyiz son durumun nedir :)
Nerdeyse hazır; GitHub - YZ-Bruh/android_device_xiaomi_fleur
Ama dinamik bölüm boyutlarını henüz geçirmedim.super.img dosyasını özel olarak ayıklamam gerekli. Ama bunun için internet gerekli bende ise çok az.
Tüm işlemler bittikten sonra inşa etmeye başlayacağım. Ve sonra burada paylaşacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı