Ücretsiz İsteyenlere Photoshop Yapıyorum

[Attığım fotoğrafı baz alırsak] Ne zaman nereye hangi arka planı koyacağımı (arkadaki şimşekler), hangi karakteri koyacağımı (Connor) yada hangi fontu (Another danger) kullanacağımı bilmiyorum. Siz sanırım bu işin ustalarındansınız, bu sorunumu nasıl aşabilirim? Teşekkür ederim.
Araya giriyorum ama, Coursera'da ya da başka platformlarda Grafik Tasarım eğitimleri var, Photoshop değil. Onları inceleyebilirsiniz. Renkler ve yazılar hakkında fikir verebilir.

[Attığım fotoğrafı baz alırsak] ne zaman nereye hangi arka planı koyacağımı (arkadaki şimşekler), hangi karakteri koyacağımı (connor) ya da hangi fontu (another danger) kullanacağımı bilmiyorum. Siz sanırım bu işin ustalarındansınız, bu sorunumu nasıl aşabilirim? Teşekkür ederim.

Bu tamamen senin yaratıcılığına bağlı. Yapacağın şeyi kafanda tasarlaman lazım önce. Birkaç fikir almak istersen de YouTube'dan şöyle şeyler izleyebilirsin. Tık
Araya giriyorum ama, Coursera'da ya da başka platformlarda Grafik Tasarım eğitimleri var, Photoshop değil. Onları inceleyebilirsiniz. Renkler ve yazılar hakkında fikir verebilir.
Katılıyorum. İşine yarar.

Bu tamamen senin yaratıcılığına bağlı. Yapacağın şeyi kafanda tasarlaman lazım önce. Birkaç fikir almak istersen de YouTube'dan şöyle şeyler izleyebilirsin. Tık
Tasarlamak bir tık zor olan kısmı zaten. 2-3 yıl önce Vektör ve İllüstrasyon ile uğraşıyordum ama tasarım kısmı uğraştırdığı için ara vermiştim.

Nerede beleş oraya yerleş hesabı yapmış arkadaşlar. O zaman bana da yerleşmek düşer kral. Müsait olunca bana Azerbaycan bayraklı bir rambo yapar mısın?

Şansımı kaybettim ama bi'deneyeyim :D, Gordon Freeman olan bir wallpaper yapar mısınız?
Denedim, elimden geldiği kadarıyla :).
Untitled-26.png

Bu işlere yeni başladım, çok iyi bir şey beklemeyin. Hem kendimi geliştirmek hem de bazılarına yardımcı olmak (belki uygun resim arayanlar vardır :)) için bu konuyu açıyorum.

Ne istediğinizi, nasıl bir şey istediğinizi belirtiniz aksi taktirde yapmayacağım.

Bu Wallpaper'i farklı tonlar da yapabilir misin? Mesela koyu, mor ve kırmızı gibi (koyu da gri ve siyah tema olursa güzel olur.)

Dosya Ekleri

• wolf_art-wallpaper-1440x900.jpg
    wolf_art-wallpaper-1440x900.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 50
Her şeyi yani fotoğrafta mavi tema hakim mesela sizden siyah ve gri temaya çevirmenizi istiyorum. Arka taraf biraz daha siyah gibi kurtta hafif grimsi siyah gibi.
Tamamdır.
Her şeyi yani fotoğrafta mavi tema hakim mesela sizden siyah ve gri temaya çevirmenizi istiyorum. Arka taraf biraz daha siyah gibi kurtta hafif grimsi siyah gibi.
Untitled-27.png

Nasıl olmuş? Değiştirmemi istediğiniz bir yer var mı? @AdamOlanaÇokBile

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı