İstifa edince çalışılan günlerin parası alınabilir mi?

Yani dostum bu ülkede birçok kesim sigortasız işçi çalıştırıyor bu anormal değil artık.

Ben imzaladım 3 ay deneme vs diye, işe girişim de görünüyor.

Yani dostum bu ülkede birçok kesim sigortasız işçi çalıştırıyor bu anormal değil artık.
Hocam doğrudur da, devlet işe girişimi görüyor, bu sigortalıyım demek değil mi?

Hocam şimdi baktım da işe giriş belgesinde sigortalının işe başladığı tarih 16.06.2024 diye yazıyor.

Dostum bu arada çok yorulman senin bir bahanen olduğunu düşünüyorum eğer paraya ihtiyacın var ise kusura bakma ama çalışmak zorundasın. Yorulmak bir bahanen olmamalı en kötü git üstündeki kişiye ben çok yoruluyorum bana farklı bir iş verebilir misiniz diye sor. 3 yıldır perakende sektöründe çalışıyorum en sevilmeyen insan tipidir haber vermeden istifa eden kişi istifa etmeden önce sorunun hakkında insanlarla konuşmalısın.

Yarın konuşacağım zaten, ben bu işe girerken bunun için girmedim. Başka imkanlarım var ve onlara geçeceğim, geçmedende kafama göre haber vermeden gitmem tabii. Sabah soracağım paramı alıp çıkış yapabilir miyim diye. Bu otelde bana bunu yapacağım söylenmedi ve düşündüğünüz kadar basit değil, yorulmamın bahane olduğunu düşünecek kadar tanışmıyoruz hocam maalesef. Bana söylenen iş verilmediği için istifa edeceğim.

Bence konuşmana istifa ile alakalı herhangi bir soru sorma önce sorununu çözmeye çalış ve emin ol o işi sadece sen yapmıyorsun bu şekilde bakabilirsin duruma onlar yapabiliyorken sen neden yapamayasın?

Bence konuşmana istifa ile alakalı herhangi bir soru sorma önce sorununu çözmeye çalış ve emin ol o işi sadece sen yapmıyorsun bu şekilde bakabilirsin duruma onlar yapabiliyorken sen neden yapamayasın?

İşi maalesef sadece ben yapıyorum, eleman o kadar yok ki temizlikçi kadın dün bulaşıkcı oldu. Sandığınız gibi değil hocam hiçbir şey, tek istediğim 2 gündür süründüğüm paramı almak, sabah konuşacağım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…