Kükreyen Deli Adam
Kilopat
- Makaleler
- 1
Konu nerden nereye geldi 
pek güvenli değil ama beleş.
Bu zihniyette olmaya devam ederseniz böyle olaylar yaşanmaya da devam eder. IŞİD'i kuran Amerika falan değil. Adamlar yıllardır bu tür örgütlerle mücadele ediyor. PKK desen tamam belki derim. Her işin suçlusu olarak Amerika'yı görüp asla Müslüman kardeşlerine toz kondurmuyorsunuz. Ülkeye milyonlarca mülteci alırsan bu tür olayların yaşanması gayet normal. 2015-2016 zamanlarında da bu olaylar oluyordu. Onun sorumlusu PKK falan değildi. IŞİD idi. Ama sizin gibiler onu da kabul etmiyor. Artık şunu kabul edin. Ortadoğulu Müslümanlar Türkiye'deki insanları Müslüman olarak görmüyor, saygı falan da duymuyor.Çünkü ABD ve İsrail yardımlı terörist partileri bilerek ve istenerek Müslüman ülkelerde kurulması sağlanıyor.
VPN ile her yere girebiliyorum şu anda. Mobil'de secure VPN, bilgisayarda ZenMate VPN öneririm.
Telekom altyapısı kullanıyorum bende bir sorun yok. Sadece altyapıyla ilgili olduğuna emin misiniz?Türk Telekom altyapısı kullananlarda problem yaşanıyor. Türk Telekom, bilgileri dahilinde olmadığını söyledi.
Müslümanlar'a toz kondurmamak gibi bir amacım yok benim. Amerika, Türkiye ve Müslüman ülkelerine karşı hep tetikte, yalan falan yok. Ama elbette Orta Doğu'da çok vahşet ve şiddet var. Ben de Pakistan, Afganistan, Suriye gibi ülkeleri sevmiyorum. Sadece Amerika yardımı alıyorlar.Bu zihniyette olmaya devam ederseniz böyle olaylar yaşanmaya da devam eder. IŞİD'i kuran Amerika falan değil. Adamlar yıllardır bu tür örgütlerle mücadele ediyor. PKK desen tamam belki derim. Her işin suçlusu olarak Amerika'yı görüp asla Müslüman kardeşlerine toz kondurmuyorsunuz. Ülkeye milyonlarca mülteci alırsan bu tür olayların yaşanması gayet normal. 2015-2016 zamanlarında da bu olaylar oluyordu. Onun sorumlusu PKK falan değildi. IŞİD idi. Ama sizin gibiler onu da kabul etmiyor. Artık şunu kabul edin. Ortadoğulu Müslümanlar Türkiye'deki insanları Müslüman olarak görmüyor, saygı falan da duymuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.