İstiklal Caddesi'nde patlama oldu!

@Singua sen İmamoğlu'yla koskoca ülke Cumhurbaşkanını bir mi tutuyorsun yahu? Cumhurbaşkanı gidebilir.

Tamam da burada eylem hazırlığında olduğu belirtiliyor. Bu kadın bombayı zaten patlattı, şu an tutuklu halde olması gerekiyor.

Ben birebir oradaydım Allah'a şükür bir şeyim yok ama diğer insanlara çok üzüldüm çok kötü patladı.
Son haberlerede bakılırsa.
6 ölü var.
TNT ile patlatılmış.
Eylemci yakalanmış.

Boşuna tartışma, bunlar ülkede kötü birşey yaşansa da ordan hükümete giydirsek keşke diye düşünen tipler. Eli kanlı terör örgütüne ''terörist'' demeyip silahlı unsur diyen tatlı su hümanisti bunlar. Devlete değil PKK terör örgütünün ''kimyasal silah kullanıyor'' iddiasına inanıp araştırılsın diyen tiplerden böyle bir olayda PKK'yı suçlamasını bekleyebilir misin ki ?

@Re Malaka bence siz okuduğunuzu anlayın derim. Çok görünmüyor ve yaşanmıyor farklı şeyler.

Tabi canım.
Amerika münferit terör olaylarında bir numara değilmiş gibi..

Amerika'da bir okulu basan makineli tüfekli saldırgan tarafından öldürülmenizin oranı, Türkiye'deki bir terör saldırısına kurban gitmekten daha fazladır desek yanış olmaz muhtemelen.

Yanlış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…