İstiklal Caddesi'nde patlama oldu!

Ülkeye elini kolunu sallayan giriyor. Milyonlarca sığınmacı girmiş içeri hiç mi terörist, ajan yoktu aralarında? Mülteci severlerin sesi çıksın biraz.
Senin hayatında dinin referansı olmayabilir, benim var. Lütfen adabını takınarak konuş. Mülteci işi böyle olmamalıydı diye belirtirim her zaman. Kadın ve masum çocukların günahı yok. Günahı olanlar düzensiz göçmen işini düzenleyemeyenler.
 
Sadece bende mi sorun var yoksa yine Twitter, Instagram ve Youtube'a erişim kısıtlaması mı getirildi? Böyle bir durumda insanlar bilgi edinmek, olayların gidişatını öğrenmek ister. Ama nedense her olayda bütün internet haber kaynakları kitleniyor ülkemizde...
Veya benim internetim mi çok az çekiyor?
 
Ben TTNET kullanıyorum benim internet yavaştan bayılıyor. Ülkede TTNET kullanan bir çok kişide yavaşladı. Twitter YouTube'da gitti bende.
 
Ülkemiz güvenli değil, korkmamak elde değil. Haberlere bakıyorum. Hep cinayet, kaybolma, yaralama gibi dolu haber var. Denetimler artırılmalı, Bekçiler çoğaltılmalı, polisler her yeri incelemeli.
Polisleri suçlular için caydırıcı güç kullanmaya teşvik eden kanunlar da çıkarılmalı ve düzgün silah kullanma eğitimi de verilmeli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı