Twitter'a girip #Paylaşma Tag'inde "Videolar" kısımına girersen vahşetin dibini görürsün.Videolarını izledim kan göremedim o yüzden izlemekten çekinenlerde izleyebilir.
Twitter'a girip #Paylaşma Tag'inde "Videolar" kısımına girersen vahşetin dibini görürsün.Videolarını izledim kan göremedim o yüzden izlemekten çekinenlerde izleyebilir.
Evet göçmenleri almamaları lazımdı o konuda haklısın da canlı bomba sadece mülteciler mi zannediyorsun parayla satın alınacak zibilyon tane canlı bomba bulursun bu ülkede.
Çünkü Amerikası İngilteresi Orta Doğuyu karıştırmak istediği için olabilir mi ? Orta doğudaki gelişmekte olan bir ülke olduğumuz için olabilir mi ? Düşmanımız çok olduğu için olabilir mi ? Yanıbaşımızde milyon tane terör örgütü olduğu için olabilir mi ?
Yüksek ihtimalle öylesine çekiyordur, bomba da denk gelmiştir.
Twitter'a girip #paylaşma Tag'inde "videolar" kısımına girersen vahşetin dibini görürsün.
Aynı şey değil daha beteri. İnternet olmasa haberin dahi olmayacaktı patlamadan. Yarın bir gün Eşin dostun havaya uçtuğunda anlarsın yasak mantıklı mı değil mi.Sence seçim ile işlek bir caddede bombanın patlaması aynı şey mi? bombanın patlaması manipüle edilebilir bir şey.
Link virüslü falan mı? Videoyu oynatıyorum ama açılmıyor.
Fazla "ahaber" izlediğini düşünmekteyim. Bunlara karşı önlemler alınabilir bende size şöyle bir soru sorayım;
Neden başka bir zaman yerine seçimler yaklaştığında bombalar patlıyor?
Videoyu Twitter'dan aldım. Aldığım haliyle normal yükledim. Virüs yok fakat neden giremediğinizi bilemiyorum.
Genel bir bağlantı yavaşlığı var muhtemelen o yüzdendir.
Fazla "ahaber" izlediğini düşünmekteyim. Bunlara karşı önlemler alınabilir bende size şöyle bir soru sorayım;
Neden başka bir zaman yerine seçimler yaklaştığında bombalar patlıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.