İstiklâl Marşı okunurken konuşmak disiplin sebebi midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yazık ki yanlış anlamışsınız,ben burda bunu normalleştirmeye çalışmıyorum,yaptığımın hatalı olduğunun farkındaydım ancak olan oldu ayrıca konuşma nedenim Ezan okunurken İstiklal Marşı okunmasıydı hem de bir imam hatip'de yaptılar bunu,normalde tabii ki gayet saygılı bir şekilde okuyorum İstiklal Marşı'nı
Konuyu eksik de anlatıyorsun başlık da tamamen yanlış öyleyse :D. Ne ile besliyorlar sizi?

Merhaba. Bu cuma günü İstiklâl Marşı okunurken herkes gibi konuştum ve hoca konuştuğumu duyduğunu ve bana disiplin cezası vereceğini söyledi. Tutanak vs. tutmadı başıma bir şey gelir mi?

Hocam maalesef o marş kolay kazanılmadı saygı duymak zorundasınız sizde bu topraklarda yaşıyorsunuz çünkü, ayrıca 'herkes konuştu bende konuştum ' ne demek ya hayatımda en nefret ettiğim kelime ilkokul musunuz bir özür dilemek bir mahcup olmak bu kadar zor mu?

Konuyu eksik de anlatıyorsun başlık da tamamen yanlış öyleyse :D. Ne ile besliyorlar sizi?
Bunu burda belirtmek istemedim,size sorduğum soru netti cevabını veriyorsan ver,vermiyorsan kendi işine bak ? Nedenini belirtsem bile kaç tane toksiklik yapacak insan biliyorum bu forumda

Hocam maalesef o marş kolay kazanılmadı saygı duymak zorundasınız sizde bu topraklarda yaşıyorsunuz çünkü, ayrıca 'herkes konuştu bende konuştum ' ne demek ya hayatımda en nefret ettiğim kelime ilkokul musunuz bir özür dilemek bir mahcup olmak bu kadar zor mu?
Hocam attığım 2. mesajı okursanız hatalı olduğumu kabul ediyorum

Benim okuduğum okulda siyahi bir öğretmen var İngilizce öğretmeni o bile İstiklâl Marşı okunduğunda saygı duyuyor.

Bunu burda belirtmek istemedim,size sorduğum soru netti cevabını veriyorsan ver,vermiyorsan kendi işine bak ? Nedenini belirtsem bile kaç tane toksiklik yapacak insan biliyorum bu forumda

Hocam attığım 2. mesajı okursanız hatalı olduğumu kabul ediyorum
Üst üste gelmiş olamaz mı? Depremden sonra sela okunan ülkede iki ses üst üste gelmiş ne büyük olay :). Aciz.

Keşke okuldaki öğretmenleri zorlamasalar da hepinizi saygısızlıktan kurula oradan da okuldan dışarıya atsalar veya bıraksalar bir yıl fakat yapamıyorlar çünkü devlet okulları 35 kişi ve okuldan atınca çok bilgili veli okulda kavga çıkarıyor.

Kardeşim sen iyimsin sen ile o çocuk birmi çocuğun açtığı konuyla senin yazdığın mesajların alakası yok o çocuk ayrıca aynı mesajı 3 kere yazıp duruyorsun.

Üst üste gelmiş olamaz mı? Depremden sonra sela okunan ülkede iki ses üst üste gelmiş ne büyük olay :). Aciz.
Beklenebilirdi,olayın bu şey ile hiçbir alakası yok demek ki senin İslam'a bir karşıtlığın var ki alakasız iki olayı karşılaştırıyorsun

Beklenebilirdi, olayım bu şey ile hiçbir alakası yok demek ki senin İslam'a bir karşıtlığın var ki alakasız iki olayı karşılaştırıyorsunuz.

İslam karşıtlığı? Ne alaka hocam bende 2. mesajını soracak idim üst üste denk gelmiş işte gerçekten dinin karnını doyuracağını mı zannediyorsun.

İslam karşıtlığı? Ne alaka hocam bende 2. mesajını soracak idim üst üste denk gelmiş işte gerçekten dinin karnını doyuracağını mı zannediyorsun.
Deprem olduğu zaman okunan sela ile Ezan okunurken İstiklal Marşı'nın okunması arasında bir tane ortak nokta söyler misin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı