İstiklal marşında yanlışlıkla güldüm

theblade

Hectopat
Merhaba. Bugün karne günüydü. 9. sınıflara karneler saat 12.00'da dağıtıldı. Biz 6 arkadaş markete gidip dolaştık. Karneleri aldıktan sonra İstiklâl Marşı okunmaya başladı. Ben ve arkadaşlarım saygısızlık olmasın diye gür sesle okuyoruz. Okumayanlar da oluyor ama onlara uymuyoruz. Bugün arkadan bagırarak dalga gecermis gibi okudular bizde sesimizi cıkarmadan sırıttık. Sonra hoca bizi müdür yardımcısının odasına götürüp kagıt imzalattı. Acaba ne olacak hiçbir fikrim yok da. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba. Bugün karne günüydü. 9. sınıflara karneler saat 12.00'da dağıtıldı. Biz 6 arkadaş markete gidip dolaştık. Karneleri aldıktan sonra İstiklâl Marşı okunmaya başladı. Ben ve arkadaşlarım saygısızlık olmasın diye gür sesle okuyoruz. Okumayanlar da oluyor ama onlara uymuyoruz. Bugün arkadan bagırarak dalga gecermis gibi okudular bizde sesimizi cıkarmadan sırıttık. Sonra hoca bizi müdür yardımcısının odasına götürüp kagıt imzalattı. Acaba ne olacak hiçbir fikrim yok da. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam kağıt ne ile alakalıydı? Marşta gülmek, umursamamak, okumamak disiplin suçudur diye biliyorum. Hocanıza olayı anlatın, özür dileyin.

Hocam istiklal marsını sabote etmislerdir. Gereginin yapilmasini arz ederim yaziyordu. İnceleyecegiz dediler cıkarken.

Karne basımları, not girişleri, devamsızlıklar gibi bin türlü sorunun son 1 haftada toplanması sebebi ile gerginlik olmuş. Kokutmak amaçlı yapılmıştır. Cumartesi günü akıllarına bile gelmeyecektir merak etme.

Hocam diyoruz ama dinlemiyor hoca. Zaten arkadasimin annesi ve babasi ile arasi iyi değildi. Cok uzuldu.
Çok geçmiş olsun hocam. Dinlemiyorsa maalesef yapacak bir şey yok. Olay çok büyürse velinizi falan çağırabilirsiniz. Büyüyeceğini çok zannetmiyorum ben. Bizim okulda kimse İstiklal Marşını okumuyor, okuyanların yarısı dalga geçiyor. Kimseye bir şey olmadı bu güne kadar.

Aynısını sınıf arkadaşım yazdı. Bir kağıt imzalatmışlar, aileni çağırıcaz falan demişler ama üstünden 1 2 hafta geçti bir şey olduğu yok. Sanırım korkutmak amacıyla yapıyolar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı