Redmi 13 vs Redmi 14C

Bütçe
10000

RedTürkFEr

Centipat
Arkadaşlar ben yakın zamanda bir telefon alacağım ve aklımı karıştıran bir soru var. Redmi 13 mü almalıyım Redmi 14C mi? Pek oyun oynayan birisi değil genellikle sosyal medya belki nadiren olsa orta grafikli oyunlar. Sizce hangisini almalıyım?

Arkadaşlar ben yakın zamanda bir telefon alacağım ve aklımı karıştıran bir soru var. Redmi 13 mü almalıyım Redmi 14C mi? Pek oyun oynayan birisi değil genellikle sosyal medya belki nadiren olsa orta grafikli oyunlar. Sizce hangisini almalıyım?

C serisi alınmaz, Redmi 13 Sp685/G91 modelinden hangisi? A16 daha iyi bir tercih olur.

Hocam ekran kalitesi ve işlemci olarak 14C değil, Redmi 13 alın. Ama benim tercihim daha güçlü bir işlemci, ekran teknolojisi ve yazılıma sahip olan Galaxy A16.

14C:HD 720p (İşlemci: Helio G81)
13:FHD+ IPS (İşlemci: Helio G91)
A16: FHD+ Super Amoled (İşlemci: Helio G99)
En iyisi A16

Kamera için de 13 ve A16 yakın, aynı sayılır.

Bu iki telefonla da bırakın orta grafikli oyunu mayın tarlası bile oynayamazsınız.
Redmi 14C'nin ekranı zaten 720p.
İki telefon da her konuda pişman eder. İlla ikisinden biri zorunluysa Redmi 13.

Değilse Redmi Note 14 alın. Her açıdan bu iki telefona kıyasla çok daha iyidir. Samsung olarak A16 6/128 bakılabilir.

Bu iki telefonla da bırakın orta grafikli oyunu mayın tarlası bile oynayamazsınız.
Redmi 14C'nin ekranı zaten 720p.
İki telefon da her konuda pişman eder. İlla ikisinden biri zorunluysa Redmi 13.

Değilse Redmi Note 14 alın. Her açıdan bu iki telefona kıyasla çok daha iyidir. Samsung olarak A16 6/128 bakılabilir.
Özellikle Redmi Note 14 öneririm ben. Samsung Galaxy A16'ya bulaşmayın derim. Yaşamadığım sorun kalmadı telefonda. Yurt dışı olarak bakılırsa bayağı ucuza gelebilir Note 14.

Özellikle Redmi Note 14 öneririm ben. Samsung Galaxy A16'ya bulaşmayın derim. Yaşamadığım sorun kalmadı telefonda. Yurt dışı olarak bakılırsa bayağı ucuza gelebilir Note 14.

Ne yaşadığınızıda keşke açıklasanız, sadece Redmi almamak için A16 bile alınabilir.

Hocam bende isterim Redmi Note 14 almak ama en fazla 9500a kadar çıkabilirim.

Redmi yazılımından dolayı pek önerilmiyor, A16 daha mantıklı olurdu, Ekran ve işlemci konusunda daha iyi, şarj ömrü kamera gibi pek çok alanda A16 daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı