Isuzu DMAX 2.5 TD düzgün çalışmıyor

Öyle diyorsunuzda cumartesi pompacıya götürcektik gidemedik başka pompacılar baktı bunda bir şey yok dedi yetkili isuzu servisine gittik anlamadı bir de pompacılar anlamıyor araç elektronik kartlı olduğu için. Çalışmadığı zaman ya eter sıkıyoruz ya da dediğim gibi Turbo'nun hortumunu çıkarıp elimizle kapatıyoruz bekleyip çektiğimiz zaman çalışıyor ya da vurdurarak çalışıyor.

Hocam asla servise bel bağlamayın pompacı olarak değil tamirci olarak internet üzerinden araştırıp bir yere götürmenizi tavsiye ederim. Ford marka aracımı servise götürdüm 2018 yılında 750TL para alıp periyodik bakım yaptılar o zaman için sanayi fiyatının 3 katıydı araç 1.000km sonra araç yere yağ akıtıyordu tamirciye götürdüm adam yağ filtresini eliyle açtı servis sıkmadığı için yağı filtreden kaçırmış yine masraf yapıp yağ değiştirmiştim.

Hocam asla servise bel bağlamayın pompacı olarak değil tamirci olarak internet üzerinden araştırıp bir yere götürmenizi tavsiye ederim. Ford marka aracımı servise götürdüm 2018 yılında 750TL para alıp periyodik bakım yaptılar o zaman için sanayi fiyatının 3 katıydı araç 1.000km sonra araç yere yağ akıtıyordu tamirciye götürdüm adam yağ filtresini eliyle açtı servis sıkmadığı için yağı filtreden kaçırmış yine masraf yapıp yağ değiştirmiştim.

Zaten anlamadılar Allah nasip ederse orduda pompacı var oraya gideceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı