Elektronik Shein indirimli ürünler

Evet, benim telefonumda 10-15 tane mail hesabı olduğundan Google ile giriş yap diyerek hızlıca kayıt oldum, 1 hesap açıp sipariş vermem 5dk bile bulmadı hatta. 9 sipariş verdim 10. yuda vereceğim yeni hesap açıp.

Onun morlusunu aldım ben, altın olanı arkadaşımda vardı ama kenarları yıpranınca haşır huşur ses çıkarıyor ve kartlar karması zor oluyor. 2'li kedi maskesi sipariş verdim 60 liraya yorumlara baktım çok hoş duruyordu. USB hub aldım 8 girişli, 3 tane kablo aldım, morlu poker kartı aldım, minik kamera aldım, telefon oyun tetik tuşu aldım, maske aldım, anahtarlık vites falan aldım. Şimdi de eldiven ya da anahtarlık mekanik klavye ve slot makinesi alacağım.

Hocam şu fiyat iyi mi sizce. Bir de bu iskambil plastik değil mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251116_114002_SHEIN.jpg
    Screenshot_20251116_114002_SHEIN.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 64
Konuyu tamamen okumadim. Ucuza IEM kulaklık var mi?

Arkadaşlar pille çalışan ürünler gümrükten geçiyor mu? Bunu almayı düşünüyorum da.

Bataryalı ürünler geçmiyor, pilli üründen emin değilim. Almayı deneyin isterseniz, almayı kabul etmedi bende mesela bir ürünün.

Mıknatıslı bir ürünü almayı denedigimde hata verdi bende sepetten çıkarmami istedi, sizde hata vermese bile almayın belki pilli ürün geçmiyordur tam emin değilim. Yine de deneyin alınabiliyor mu diye en azından ikilemde kalmazsiniz.

Bence bazı ürünlerdede adrese gönderim yapmıyorla geçen kılıf alacaktım bir modelde olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı