İsveç interneti hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Bu tayfa bitirdi zaten bizi, ah ahh!

Aynen hocam babam bağcılıkla uğraşıyor ülkemize meyve yetiştiriyor ben vergimi annem vergimi abim vergisini veriyor ülkemiz için ne gerekiyorsa yapıyoruz sizin bu dediklerinizle benim dediklerimle ne alakası olduğunu anlayamadım.

Vergiyi herkes veriyor, sen ben sokağa çıktığın anda vergi vermeye başlıyorsun zaten. Sadece sorunu yanlış yerde arayıp halinden memnunmuş gibi tavırların insanları irite ediyor.

Valla yazdım çıkmadı

Vergiyi herkes veriyor, sen ben sokağa çıktığın anda vergi vermeye başlıyorsun zaten. Sadece sorunu yanlış yerde arayıp halinden memnunmuş gibi tavırların insanları irite ediyor.

Kimseye sorunu atmadım ki ben sadece kendi görüşlerimi belirtim evet internet sistemimiz bir hayli hatalı ama nüfusumuzda bu dandik interneti kaldıramıyor dedim bu da benim görüşüm sadece saygılı çıkmanızı beklerdim.

Ben ondan daha çok nasıl gittiğinizi merak ettim. Erasmus yoluyla eğitim için mi gittiniz?

İnsanların sizden beklentisi sorun kimden kaynaklı ise ona atılmasıydı zaten. Ortada suçlanabilecek çok şey varken bunu nüfusa mal etmenize karşılık ne gibi bir tepki beklemiştiniz?

Ben ondan daha çok nasıl gittiğinizi merak ettim. Erasmus yoluyla eğitim için mi gittiniz?
Normal gittim işte, oturum vs o işleri hallediyorum.
Ttnet fiber 24 mbs ancak ispanyada İtalya'da mobil hat kullanırken bile daha hızlı idi. Hatta ttnet fiber onların yanında 3g gibi kalıyor.
Evet sanırım TTNET kadar kötü bir sağlayıcı yoktur herkesin dediğine göre
İsveçe giderseniz bu tür imkânlardan faydalanabilirsiniz. En önemlisi İsveç oturumudur.
Beni ailenize alır mısınız?
Sizde gelin İsveçe, çok zor bir şey değildir Türk vatandaşlığı olanlar için sanırım.
Onu bunu bilmemde İsveç diyince aklıma Faceit'in dandik İsveç sunucusu aklıma geliyor.
Eki Görüntüle 865829
İsveç sonucularının kötü olduğunu hiç sanmıyorum. Eğer siz Türkiye'den İsveç Faceit Sonucularında oynuyorsanız tâbikide Pinginiz yüksek olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…