İsveç interneti hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Bu tayfa bitirdi zaten bizi, ah ahh!

Aynen hocam babam bağcılıkla uğraşıyor ülkemize meyve yetiştiriyor ben vergimi annem vergimi abim vergisini veriyor ülkemiz için ne gerekiyorsa yapıyoruz sizin bu dediklerinizle benim dediklerimle ne alakası olduğunu anlayamadım.

Aynen hocam babam bağcılıkla uğraşıyor ülkemize meyve yetiştiriyor ben vergimi annem vergimi abim vergisini veriyor ülkemiz için ne gerekiyorsa yapıyoruz sizin bu dediklerinizle benim dediklerimle ne alakası olduğunu anlayamadım.
Vergiyi herkes veriyor, sen ben sokağa çıktığın anda vergi vermeye başlıyorsun zaten. Sadece sorunu yanlış yerde arayıp halinden memnunmuş gibi tavırların insanları irite ediyor.

Dostum sen boş ver makarna ye ne yapcan ülkenin internetini. Türk Telekom'un ne olduğunu biliyoruz zaten adamların Ankara'da 1 tane modemi var bütün herkese internetini oradan veriyorlar. "Türk Telekom'un 83 milyon kablo girişi olan modemi" diye internete yaz görürsün zaten. Aman politikacılar ve siyasetçilerin bu konuyla alakalı olduğunu aklına getirme.
Valla yazdım çıkmadı 😂

Vergiyi herkes veriyor, sen ben sokağa çıktığın anda vergi vermeye başlıyorsun zaten. Sadece sorunu yanlış yerde arayıp halinden memnunmuş gibi tavırların insanları irite ediyor.

Kimseye sorunu atmadım ki ben sadece kendi görüşlerimi belirtim evet internet sistemimiz bir hayli hatalı ama nüfusumuzda bu dandik interneti kaldıramıyor dedim bu da benim görüşüm sadece saygılı çıkmanızı beklerdim.

Onu bunu bilmemde İsveç diyince aklıma Faceit'in dandik İsveç sunucusu aklıma geliyor.
1612452634245.png

Merhaba,

Bildiğiniz gibi İsveç en hızlı internet sağlayan ülkeler arasında 2 ya da 4 sırada. Şahsen benim kullandığın paket 1000/1000'dir. Yani indirme ve upload yaparken 130 / 140 MB/s hızıyla indiriyor. Ve fiyat konusunda ise İsveç'e göre ucuz. Bu tabii fiyatlar şirketlere göre değişiyor. Benim bu pakete aylık ödediğim fiyat ise 648 kr yani 548 TL. Fakat bir şirket çok iyi bir fiyatta 10.000 Mb/its paketini 399 kr yani 337 TL aylık fiyatında gerçekten hem 1000/1000 paketinden daha hızlı ve daha ucuza veriyor. Şahsen çok eskiden böyle 2012 yıllarında sanırım Türkiye'de iken TTNET kullanıyordum. Sonra Superonline o şirketi satın almıştı ya da bunun gibi şeyler. Yani o şirketler hız konusunda çok kötü değildi. TTNET'i bilemem fakat Superonline çok da kötü değildi. Peki sizce Türkiye internet konusunda gelişecek mı ne düşünüyorsunuz? İyi fiyatlarda yüksek hız internet paketlerinin sağlayabilecekler mi? Haydi biraz internet hızları hakkında konuşalım biraz. :)

İyi forumlar.
Ben ondan daha çok nasıl gittiğinizi merak ettim. Erasmus yoluyla eğitim için mi gittiniz?

Kimseye sorunu atmadım ki ben sadece kendi görüşlerimi belirtim evet internet sistemimiz bir hayli hatalı ama nüfusumuzda bu dandik interneti kaldıramıyor dedim bu da benim görüşüm sadece saygılı çıkmanızı beklerdim.
İnsanların sizden beklentisi sorun kimden kaynaklı ise ona atılmasıydı zaten. Ortada suçlanabilecek çok şey varken bunu nüfusa mal etmenize karşılık ne gibi bir tepki beklemiştiniz?

Ben ondan daha çok nasıl gittiğinizi merak ettim. Erasmus yoluyla eğitim için mi gittiniz?
Normal gittim işte, oturum vs o işleri hallediyorum.
Ttnet fiber 24 mbs ancak ispanyada İtalya'da mobil hat kullanırken bile daha hızlı idi. Hatta ttnet fiber onların yanında 3g gibi kalıyor. 🤣
Evet sanırım TTNET kadar kötü bir sağlayıcı yoktur herkesin dediğine göre :D
Bizim öyle bir interneti görmemiz için en azından bir 2100 2200 senelerini görmemiz gerekecektir.

Telekom diyor kullanıcılar yavaş internet tercih ediyor diye o yüzden şu anlık 16 veya 8Mbps bizim için fazla bile.

Evinizde kettle olarak işe başlayabilir miyim?
İsveçe giderseniz bu tür imkânlardan faydalanabilirsiniz. En önemlisi İsveç oturumudur.
Beni ailenize alır mısınız?
Sizde gelin İsveçe, çok zor bir şey değildir Türk vatandaşlığı olanlar için sanırım. :D
Onu bunu bilmemde İsveç diyince aklıma Faceit'in dandik İsveç sunucusu aklıma geliyor.
Eki Görüntüle 865829
İsveç sonucularının kötü olduğunu hiç sanmıyorum. Eğer siz Türkiye'den İsveç Faceit Sonucularında oynuyorsanız tâbikide Pinginiz yüksek olur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı