Isvicresaat.com güvenilir mi?

salvatoredali

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bugüne kadar iki Casio saatimi de Ersa'dan aldım fakat bu sefer bulamadığım bir modeli İsviçre saat diye bir sitede buldum. Sitede Casio yetkili satıcısı ibaresi var, hakkımızda kısmına da paragraflarca açıklamalar, tanıtımlar yazmışlar vesaire... Bu siteden daha önce alışveriş yapanınız var mı? Sattıkları saatler orijinal mi? Yardımcı olur musunuz? Bir forumda Ersa'dan aldığı saatin İsviçre saat kaşesiyle geldiğini belirtmiş bir kullanıcı...

Merhaba bugüne kadar iki Casio saatimi de Ersa'dan aldım fakat bu sefer bulamadığım bir modeli İsviçre saat diye bir sitede buldum. Sitede Casio yetkili satıcısı ibaresi var, hakkımızda kısmına da paragraflarca açıklamalar, tanıtımlar yazmışlar vesaire... Bu siteden daha önce alışveriş yapanınız var mı? Sattıkları saatler orijinal mi? Yardımcı olur musunuz? Bir forumda Ersa'dan aldığı saatin İsviçre saat kaşesiyle geldiğini belirtmiş bir kullanıcı...

Güvenilirlik hakkında bilgim yok ama Şikayetvar'da yazanlar var.

Güvenilirlik hakkında bilgim yok ama Şikayetvar'da yazanlar var.
Hocam şikayetvarda kullancının İsviçre Saatten aldığı saatle ilgili şikayete Ersa cevap veriyor , muhtemelen bağlantıları var ama emin değilim ya

Tamamdır hocam sağ olun. Biraz daha araştırdım merakım kalmadı.
Hocam merakım kalmadı derken ürünlerin orijinal olduğuna dair sizi ikna eden bir şey mi buldunuz? Ben de Hepsiburada’dan yetkili satıcı rozetine güvenip epey iyi fiyata, kaçırmayayım diye Seiko bir saat aldım şimdi de satıcıya bakıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı