Merhaba, benim İsviçre pasaportum var. Ailem “Okulunu bitir, öyle taşınırsın” diyor. Şimdi mi taşınmalıyım yoksa sonra mı? Taşınmalı mıyım? İnternette çok övüyorlar bu ülkeyi; doğru mu? Gerçekten denildiği gibi mi?
@Ana De Armas maalesef reşit değilim birkaç seneye hemen taşınırım zaten İngilizcem iyi sayılabilir zaten vatandaşlar orada ücretsiz tercüman bulabiliyormuş. (GPT söyledi)
@Ana De Armas maalesef reşit değilim birkaç seneye hemen taşınırım zaten İngilizcem iyi sayılabilir zaten vatandaşlar orada ücretsiz tercüman bulabiliyormuş. (GPT söyledi)
Okulunda derslerine çok sıkı çalış sakın dersten kalıp okul tekrarına falan kalma en kısa sürede gitmeye bak 1000X'lik bir fark olacak hayatında Ana de Armas'a inanabilirsin.
Merhaba, benim İsviçre pasaportum var. Ailem “okulunu bitir, öyle taşınırsın” diyor. Şimdi mi taşınmalıyım yoksa sonra mı? Taşınmalı mıyım? İnternette çok övüyorlar bu ülkeyi; doğru mu? Gerçekten denildiği gibi mi?
@Kasım_0 reşit olunca gidiyorum derslerim başarılı İngilizcem iyi oraya gidince mecbur Almanca öğrenirim zaten şey de var galiba İsviçre vatandaşları ülkede ücretsiz tercüman alabiliyormuş (galiba)