İşyeri için uygun sistem toplama

@199688
Tüm APU işlemciler için Dual-Channel 2 kat performans. Ve Athlon 200GE en fazla 2666 MHz destekliyor.
Ve 200GE'ye B450 chipsetli anakart öneririm A320 ile uğraşmasın BİOS güncellemesi ile.
A320M'i alırken BIOS update yaptırır çünkü B450 serisi ile arasında 200 TL gibi fiyat farkı var. Ayrıca 8 GB RAM olarak o ucuz diye önerdim yoksa 2133 MHz fiyatı bile 480 TL gibi. Sıkıntı olmayacaktır yani. Dual-channel almak istenilirse dediğim gibi maliyet 100 TL falan artar.

@199688
Hocam Nanokatolog'un BİOS update yapıp göndereceğini sanmıyorum :D
Sordum ve yapabildiklerini söylediler :)
123456.PNG
567.PNG

Yalanımı çaktırmayın arkadaşlar :ıslık: Alırken hediye çeki kutusuna caglar1018 yazarsanız arkadaşa yardım etmiş olursunuz :)

Sistem ile ne yapılacak? Monitör klavye dahil olacak mı?
monitör ile klavye hoparlör falan olmayacak onlar var hocam şöyle 3 bin civarında bi sistem toplamayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 336088
Şöyle bir sistem yaptım bütçeyi bilmiyorum ama detaylı bütçe belirtirseniz farklı sitelerden maliyeti 1500-1600 TL'ye indirmeye çalışırım. Depolama alanı yetmez ise duruma bağlı 500 GB veya 1 TB HDD ekleyebilirsiniz.
teşekkür ederim sagolun hocam kasa, monitör, klavye ve mause falan var gönderdiklerinizde faydalı oldu tekrardan çok teşekkür ederim.

Herhalde SSD'yi yükseltirdim oyun oynamayacaksam veya HDD lazım ise HDD'yi yükseltirdim.
@Ali ŞAŞUŞAĞI
Size alan gerekiyor mu? Bu arada dediğin kasanın fotoğrafını atar mısın eski ise belki sıkıntı yaşatır ısı konusunda. Hem büyük ise küçük bir şey istiyorsanız bu kasa küçük gibi hem zaten küçük kasa diye seçtim işyerlerinde yer kaplamasın diye.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı