IT Security işi bulmak

Üniversite okumadan çok zor. Bende lise 3'e gidiyorum. Aslında benim de notlarım pek iyi değil ama çabalamak zorundayım.

Kardeş üniversite okumadan, hatta bir düzeyde belgen olmadan yüksek maaşlara çalışman mümkün değil.

Üniversite okumadan çok zor. Bende lise 3 öğrencisiyim.
Zaten 2 üniversite birden programcılık okumanız gerektiğini yazdım. Birisi gelişme, birisi yavaş yavaş IT Security'e girişi sağlar. Üniversitelerde bölüm olarak var mı bilmiyorum fakat varsa bile yine çok zaman alır istenilen özelliğe erişmek. Anlamlandıramadığım bir biçimde bu sektörde beklentiler çok yüksek onlarca testten geçiriyorlar.

Zaten eşit ağırlık bölümü öğrencisiyim hocam . YKS için hazırlanıyorum. Yüksek ihtimalle bilgisayar programcılık okuyacağım gibi duruyor.(280 puan alırım gibi duruyor YKS'de)
Aklımdaki tek soru üniversite'de sıkıntı yaşar mıyım acaba?
Zaten eşit ağırlık bölümü öğrencisiyim hocam . YKS için hazırlanıyorum. Yüksek ihtimalle bilgisayar programcılık okuyacağım gibi duruyor.(280 puan alırım gibi duruyor YKS'de)

hepinize teşekkürler hocam ama bu ülkede kurduğunuz hayal 2 gün sonra yok oluyor ben bir şekilde okuyacağım malesef babamdan bana kalacak bir holding yok iyi geceler.

Sizede umarım bir gün hayal ettiğiniz yerde olursunuz.
hepinize teşekkürler hocam ama bu ülkede kurduğunuz hayal 2 gün sonra yok oluyor ben bir şekilde okuyacağım malesef babamdan bana kalacak bir holding yok iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…