IT Security işi bulmak

Ben yaklaşık 5-6 yıl hack ile uğraştım Apache, nginx, ls fark etmeksizin her sunucuya sızdım genel olarak açıklarla ilgili bilgim var fakat ben bile bu birikimim ile birlikte bir işe giremem çünkü istedikleri şey çok fazla. Belirli seviyeye gelmek için de bazı süreçlerden öğrenme aşamalarından geçmeniz gerekiyor dünyanın en zengin insanı olsanız bile bu süreci kısaltamazsınız. Hiç heves etmenizi önermiyorum. Bilgisayar programcılığının alt dalı olan sunucu geliştirmede kendinizi geliştirip ek bir üniversite daha okuyarak kendinizi yontup ondan sonra yurt dışı hayallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atmalısınız. Türkçe karşılığını bilmiyorum fakat server-side olarak araştırırsanız bu dalda kendinizi yontabilirsiniz.

Üniversite okumadan çok zor. Bende lise 3'e gidiyorum. Aslında benim de notlarım pek iyi değil ama çabalamak zorundayım.

Üniversite okumadan çok zor. Bende lise 3 öğrencisiyim.
Zaten 2 üniversite birden programcılık okumanız gerektiğini yazdım. Birisi gelişme, birisi yavaş yavaş IT Security'e girişi sağlar. Üniversitelerde bölüm olarak var mı bilmiyorum fakat varsa bile yine çok zaman alır istenilen özelliğe erişmek. Anlamlandıramadığım bir biçimde bu sektörde beklentiler çok yüksek onlarca testten geçiriyorlar.

Zaten 2 üniversite birden programcılık okumanız gerektiğini yazdım. Birisi gelişme, birisi yavaş yavaş ıt Security'e girişi sağlar. Üniversitelerde bölüm olarak var mı bilmiyorum fakat varsa bile yine çok zaman alır istenilen özelliğe erişmek. Anlamlandıramadığım bir biçimde bu sektörde beklentiler çok yüksek onlarca testten geçiriyorlar.

Zaten eşit ağırlık bölümü öğrencisiyim hocam :). YKS için hazırlanıyorum. Yüksek ihtimalle bilgisayar programcılık okuyacağım gibi duruyor.(280 puan alırım gibi duruyor YKS'de)
Aklımdaki tek soru üniversite'de sıkıntı yaşar mıyım acaba?
Zaten eşit ağırlık bölümü öğrencisiyim hocam :). YKS için hazırlanıyorum. Yüksek ihtimalle bilgisayar programcılık okuyacağım gibi duruyor.(280 puan alırım gibi duruyor YKS'de)

hepinize teşekkürler hocam ama bu ülkede kurduğunuz hayal 2 gün sonra yok oluyor ben bir şekilde okuyacağım malesef babamdan bana kalacak bir holding yok iyi geceler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı