T Thaoe Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Daha önceden oyunu EA play üyeliği alıp arkadaşımla bitirmiştim.Kütüphanede dolaşırken bu oyuna rastladım.Bu oyunu indirerek It Takes Two sahibi biriyle oynayabilir miyim? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (5).png 1,7 MB · Görüntüleme: 37 Ekran Görüntüsü (6).png 731,5 KB · Görüntüleme: 34
Daha önceden oyunu EA play üyeliği alıp arkadaşımla bitirmiştim.Kütüphanede dolaşırken bu oyuna rastladım.Bu oyunu indirerek It Takes Two sahibi biriyle oynayabilir miyim?
PPrens Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.677 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Ağustos 2024 #2 Yani sorunuzun cevabı olur mu bilmiyorum ama oyunu sadece bir kişinin satın alması yeterli oluyor iki kişi oynamak için. Artı 0 Eksi
Yani sorunuzun cevabı olur mu bilmiyorum ama oyunu sadece bir kişinin satın alması yeterli oluyor iki kişi oynamak için.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.089 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 24 Ağustos 2024 #3 Evet, oyunun tam sürümüne sahip biri size davet atabilir ve oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS T Thaoe Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #4 CS Relboron dedi: Evet, oyunun tam sürümüne sahip biri size davet atabilir ve oynayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.Oyunu oynadıktan sonra kütüphanede görünce maddi değeri olan bir şey sanmıştım değilmiş. Artı 0 Eksi
CS Relboron dedi: Evet, oyunun tam sürümüne sahip biri size davet atabilir ve oynayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.Oyunu oynadıktan sonra kütüphanede görünce maddi değeri olan bir şey sanmıştım değilmiş.