A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Vallahi Epic Games'ten almıştım. Daha sonra iptal ettim. Para da geldi ama EA Play'de in library yazıyor ve sade mağaza sayfasında purchase yazıyor ama kitaplığa baktığımda EA Play'den in library yazıyor. Oynanıyor da. Anlamadım sizce neden?
Vallahi Epic Games'ten almıştım. Daha sonra iptal ettim. Para da geldi ama EA Play'de in library yazıyor ve sade mağaza sayfasında purchase yazıyor ama kitaplığa baktığımda EA Play'den in library yazıyor. Oynanıyor da. Anlamadım sizce neden?
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.564 Çözümler 9 16 Şubat 2025 #2 Ne güzel işte daha ne. Artı 0 Eksi
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 Kımle oynamıstınız? Eger bır arkadasınızla oynayıp oyunu o da satın almıssa oynanabılır zaten. Bu oyunu almadan da ındırebılıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Kımle oynamıstınız? Eger bır arkadasınızla oynayıp oyunu o da satın almıssa oynanabılır zaten. Bu oyunu almadan da ındırebılıyorsunuz.
KS KS A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #4 Cray12a dedi: Kımle oynamıstınız? Eger bır arkadasınızla oynayıp oyunu o da satın almıssa oynanabılır zaten. Bu oyunu almadan da ındırebılıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yok friendpass değil direk sahibi olarak bende. wherwismymnd dedi: Ne güzel işte daha ne. Genişletmek için tıkla... Öylede benimle aynı şeyi yaşayan var mı merak ettim. Artı 0 Eksi
Cray12a dedi: Kımle oynamıstınız? Eger bır arkadasınızla oynayıp oyunu o da satın almıssa oynanabılır zaten. Bu oyunu almadan da ındırebılıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yok friendpass değil direk sahibi olarak bende. wherwismymnd dedi: Ne güzel işte daha ne. Genişletmek için tıkla... Öylede benimle aynı şeyi yaşayan var mı merak ettim.