İtch. IO güvenilir mi?

NothingDark

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Papara kartımı neredeyse hiç kullanmıyorum bugün ilk defa itch. IO'dan bir oyun satın aldım güvenli olup olmadığından tam emin olamadığım için kredi kartım yerine Papara kartımla ödedim. 5-6 saat sonra telefona mail geldi App Store'dan 350 TL'lik işleminiz bakiye olmadığı için iptal edildi diye. Benim yapmadığım bir işlem bu kartım App Store'a bile kayıtlı değil kartım bu siteden çalınmış olabilir mi? Çalındıysa bir de şimdi yüklediğim oyunun içinde virüs falan var mıdır? Baktığımda her yer güvenli bir site diyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Papara kartımı neredeyse hiç kullanmıyorum bugün ilk defa itch. IO'dan bir oyun satın aldım güvenli olup olmadığından tam emin olamadığım için kredi kartım yerine Papara kartımla ödedim. 5-6 saat sonra telefona mail geldi App Store'dan 350 TL'lik işleminiz bakiye olmadığı için iptal edildi diye. Benim yapmadığım bir işlem bu kartım App Store'a bile kayıtlı değil kartım bu siteden çalınmış olabilir mi? Çalındıysa bir de şimdi yüklediğim oyunun içinde virüs falan var mıdır? Baktığımda her yer güvenli bir site diyordu.
Evet güvenilir

Itch.io kendisi güvenlidir. Oradaki oyunlarda genel olarak güvenlidir ve itch.io moderatörleri sürekli inceler. Başka bir yere kartınızı vermediğinizden emin misiniz?

Itch. IO kendisi güvenlidir. Oradaki oyunlarda genel olarak güvenlidir ve itch. IO moderatörleri sürekli inceler. Başka bir yere kartınızı vermediğinizden emin misiniz?

Kartımı en son 6-7 ay önce kullanmışımdır bu olayın üstüne denk geldiği için oradan olduğunu düşündüm.

Kartımı en son 6-7 ay önce kullanmışımdır bu olayın üstüne denk geldiği için oradan olduğunu düşündüm.
Belki bilgisayarınızda virüs olabilir. Tarama yapınız. Olay bilgisayarınızda kartı tuşlamanız sonucunda yaşanıyor. Ayrıca isterseniz Apple'a harcama sahibini bulmak için ulaşın dava açma şansınız var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı