Salad. IO güvenilir midir?

Hocam peki bilgisayarda bir etki bırakırmı oyunlarda aldığım FPS olarak dediğim gibi birkaç gün kullanacağım ve ekran kartıma zarar gelmesini istemiyorum.

Ekran kartına zarar gelmez. Ömrünü kısaltır tabii çok kullanılırsa kısalır sadece.

Hocam Ryzen 5 2600 RX 570 8 GB ile 3 gün boyunca günde 10 saat kazım yapsam herhangi bir sıkıntı olur mu?

Pek fazla mining yapmadığım için birşey söyleyemem ama bence bir sıkıntısı olmaz. Tabi daha bilgili birine sorabilirsiniz.
Pek fazla mining yapmadığım için birşey söyleyemem ama bence bir sıkıntısı olmaz. Tabi daha bilgili birine sorabilirsiniz.

Tabi size ekran kartınızdan veya işlemcinizden mining yapma fırsatı sunuluyor. İsterseniz ekran kartınızı, isterseniz işlemcinizi seçip mining yapabilirsiniz. Sadece ömürleri kısalabilir.
32 bit uygun mudur?

Maalesef Salad.io 64 bit destekliyor.

Hocam Ryzen 5 2600 RX 570 8 GB ile 3 gün boyunca günde 10 saat kazım yapsam herhangi bir sıkıntı olur mu?
Kaç yıllık madenden çıkmış kart ile GTA 5 oynanan video var. Hiçbir şey olmaz. Fakat ömrü kısalır. Bir günde 10 saat yapacağınıza 5 saat yapında 6 günde yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam adamakıllı bir kazanç için en az ne gerekiyor? Yani elimde bir laptop var ama düzgün çalışacağını sanmam.

Laptop için önermiyorum.
20MH/s'den daha güçlü bir ekran kartı adamakıllı bir kazanç sağlayacaktır.

CPU ile kazım yapmayınız.
Ekran kartı da zaten yüksek gereksinimli bir oyunla aynı güçte çalışıyor. Ekran kartım mining yaparken 74 dereceyi geçmezken Cyberpunk oynarken 83 dereceye ulaşıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı