Iskender1a2b3c
Hectopat
Tamamdır, figür alımı hakkında merak ettiğin bir şey varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.
Tamamdır, figür alımı hakkında merak ettiğin bir şey varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.
Yok hocam bu kadar ucuz olunca oradan almıştır diye tahmin ettim. Diğer sitelerden de alsa takip sitesinde yine öyle gözükür.Mandarake'yi nereden bildin onların böyle genel bir problemi mi var?
Gelen ürünün gümrük vergisi, yalnızca ürünün fiyatı üzerinden mi, yoksa Japonya içi kargo ücreti dahil edilerek mi hesaplanıyor?Tamamdır, figür alımı hakkında merak ettiğin bir şey varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.
Figürün ücreti + kargo ücreti birleştirilip %60 gümrük vergisi uygulanıyor.
Umarım aldığınız figür sadece 23 euro değildir.
Aldığınız ürünün ismini yazabilir misiniz acaba?Başka birisi sadece ürün fiyatı üzerinden hesaplanacağını söylemişti örneğin ürün fiyatı 2500 yen Japonya içi kargo fiyatı 2000 yen sepette toplam 4500 yen olsa bile 2500yen+3 euro olarak hesaplanır demişti.
Yok hocam yanlış söylemiş. Eğer kargo ücreti belirtilmez ise kargo ücretini 3 euro olarak hesaplıyorlar.
Mandarake kargo ücretini fişe yansıtıyor. Bazı siteler yapmayabiliyor ama.
Aldığınız ürünün ismini yazabilir misiniz acaba?
Tamamdır bende teşekkür ederim. Daha fazla sorunuz varsa yazabilirsiniz.Anladım teşekkür ederim. Hatsune miku nendoroid aldım toplam 23 euro ediyor zaten ama yine de emin olmak istedim.
Tamamdır bende teşekkür ederim. Daha fazla sorunuz varsa yazabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.