İtem satış güvenilir mi?

@Jack Rose onlar cracked hesap oluyor. Muhtemelen bu sebepten uygulamasından giremiyorsunuz.

Zaten Brezilya maili ile verdi fakat bunu açıklamada söylemediği için iade talebi oluşturdum. Çünkü bilgi vermiyor ve ben uygulamada izlemek için almıştım yöneticilerde hem satıcıyı haklı buldu ve bana hiçbir bilgilendirme yapmadıkları için daha İtemsatış kullanacağımı düşünmüyorum.

@Jack Rose hesabı kaç TL'ye almıştınız? Hesap üzerinde paylaşımlı hesap ibaresi var mıydı?

20TL'ye almıştım sadece izlemek istediğim birkaç tane film sadece neflixte olduğundan izlemek için almıştım sadece 1 kişiye satılıyor ibareside vardı ama açıklamada sadece siteden girilir diye hiçbir uyarı yoktu.

İtem satış böyle bir yer işte. Zaten bende ucuza RP satıyor diye RP alıyordum, artık onu dalmayacağım. Sizde değil item satıştan bir şey, Steam ile iligli herhangi bir şey almayın. Muhtemelen dolandırılır yada istediğinize ulaşamazsınız.

Çok uzun zaman önce olmadıysa oyun içerisinden aldığınız vplerin faturasını gösterip alabilme şansınız var. Geçmiş olsun
Gösterip hesabı geri aldım ancak bu seferde riot vurdu hesabı banladılar onca kişi hesap satıyor bende şüpheli etkinlik tespit etmişler açmıyorlar hesabı.

Bu işte tecrübesi olan var mı? Hesap alıp guard kodu aşamasında sıkıntı yaşıyorum. Misal biraz bekleyip hata veriyor, sonrasında ise kodu direkt reddediyor. Bu benden kaynaklı bir hatamı yoksa sistem kaynaklı bir hata mı?

Riot hesap alıp satımına izin vermiyor denemeyin bence.

"Steam istediğin 3 oyun" tarzı ilanlar var 40 TL'ye ben 3 tane 1000 liralık oyun alsam oradan gelir mi, bir sınır var mı?

İtem hesapta ucuzstoreyi kullan ben oradan alıyorum hem fiyatlar çok uygun tüm Cod serisi + Watch Dogs serisi + 6 adet istediğiniz 3 oyun ürününü aldım ve sorunsuz geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…