İtem satış güvenilir mi?

Eki Görüntüle 1930296

Bu adam hocamlar 8.181 başarılı işlem güvenli demek için yeterli mi?
Filtreleme kısmında "güvenli kullanıcı" yerini de işaretlerdim oradan buldum.
Hocam satıcının kimlik bilgileri sitede kayıtlı. Bi sorun olursa siteye bildirin. Satıcı güvenilir gözüküyor. Ancak siz alırken ekran kaydı alın ne olur ne olmaz.

Bu siteden alışveriş yaparken lütfen çok dikkat edin. Ben 2 bin tl' lik riot hesabımı kaybettim hesabı kaybetmek çok ta önemli değildi ama 13-14 yaşındaki çocuklar yüzünden hesabının elinden alınması daha kötü. Site güvenilirdir ama ekran kaydını sitede belirtildiği şekilde alın. Ve sakın ola dolandırılmayın çok kötü hissediyorsunuz.

Bu siteden alışveriş yaparken lütfen çok dikkat edin. Ben 2 bin tl' lik riot hesabımı kaybettim hesabı kaybetmek çok ta önemli değildi ama 13-14 yaşındaki çocuklar yüzünden hesabının elinden alınması daha kötü. Site güvenilirdir ama ekran kaydını sitede belirtildiği şekilde alın. Ve sakın ola dolandırılmayın çok kötü hissediyorsunuz.
Hocam zaten arkadaşın attığı resme göre 50 tllik bir alışveriş yapacak. 50 TL dolandırılsa nolur ne alınıyor o paraya bu devirde. Bu arada bende valorant hesabımı kaptırmıştım ancak şuanda geri aldım. Size geçmiş olsun.

Bu siteden alışveriş yaparken lütfen çok dikkat edin. Ben 2 bin TL'lik Riot hesabımı kaybettim hesabı kaybetmek çok ta önemli değildi ama 13-14 yaşındaki çocuklar yüzünden hesabının elinden alınması daha kötü. Site güvenilirdir ama ekran kaydını sitede belirtildiği şekilde alın. Ve sakın ola dolandırılmayın çok kötü hissediyorsunuz.

Çok uzun zaman önce olmadıysa oyun içerisinden aldığınız vplerin faturasını gösterip alabilme şansınız var. Geçmiş olsun

Size şöyle bir şey anlatayım ; X kişisi Y kişisine hesabını satıyor. X kişisi Steam Destek'e hesabım çalındı diye yazıyor. X kişisi hesabını geri alıyor. Y kişisi ortada kalıyor. Steam ikinci el hesap almak yerine crack bile daha güvenlidir. Ama siz tabi ki de oyunları kendi açtığınız Steam hesabınızdan alın. Öyle çok kişiyi dolandırıyorlar. Soruya gelecek olursak itemsatış güvenli ama satıcı güvenilir mi ve satıcının X kişisi gibi yapmaması ne kadar gerçek?

Site güvenilir, satıcılara dikkat etmek lazım ve o sizin dediğiniz paylaşımlı hesaplar oluyor. Aynı hesabı birden fazla kişiye kiralıyorlar ve satıyorlar. Hesaptaki oyunları offline modda oynayabiliyorsunuz, ilgili oyunun Online özelliği varsa da erişemiyorsunuz. Bunu bilerekten satın almanızı tavsiye ederim.

Bana göre güvenilir değil Netflix hesap aldım fakat uygulamadan giremiyorum sadece site üzerinden girebiliyoruz itiraz ettim. Açıklamaya yazılmamış ayıplı ürün diye bana hiçbir bilgi vermeden parayı satıcıya göndermişler.

@Jack Rose onlar cracked hesap oluyor. Muhtemelen bu sebepten uygulamasından giremiyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı