akobia1 Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 18 Haziran 2022 #21 Ester Hirsch dedi: Hocam canlı desteğe yazmıştım onlar da kontrol edileceğini ve geri dönüleceğini söylediler ve karşıya aktarmışlar ben onaylamadım yani satışı. Genişletmek için tıkla... Ne kadar bir süre geçti peki? Bazı yerlerde belirli saat içerisinde bazılarında 1-2 gün bazılarında 1 hafta oluyor.
Ester Hirsch dedi: Hocam canlı desteğe yazmıştım onlar da kontrol edileceğini ve geri dönüleceğini söylediler ve karşıya aktarmışlar ben onaylamadım yani satışı. Genişletmek için tıkla... Ne kadar bir süre geçti peki? Bazı yerlerde belirli saat içerisinde bazılarında 1-2 gün bazılarında 1 hafta oluyor.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 18 Haziran 2022 #22 duff1337 dedi: Tamam video kaydı atıp reddedeceksin paranın karşı tarafa geçmesini. Genişletmek için tıkla... Parayı karşı taraf attı zaten. Olay para değil sen anlamıyor musun? akobia1 dedi: Ne kadar bir süre geçti peki? Bazı yerlerde belirli saat içerisinde bazılarında 1-2 gün bazılarında 1 hafta oluyor. Genişletmek için tıkla... Kodu satın aldım hata alınca hemen satıcıya yazdım aktifti zaten. Hemen sonra desteğe yazdım zaten.
duff1337 dedi: Tamam video kaydı atıp reddedeceksin paranın karşı tarafa geçmesini. Genişletmek için tıkla... Parayı karşı taraf attı zaten. Olay para değil sen anlamıyor musun? akobia1 dedi: Ne kadar bir süre geçti peki? Bazı yerlerde belirli saat içerisinde bazılarında 1-2 gün bazılarında 1 hafta oluyor. Genişletmek için tıkla... Kodu satın aldım hata alınca hemen satıcıya yazdım aktifti zaten. Hemen sonra desteğe yazdım zaten.
akobia1 Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 18 Haziran 2022 #23 Ester Hirsch dedi: Parayı karşı taraf attı zaten. Olay para değil sen anlamıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hocam para karşı tarafa çoktan aktarıldı ise İtemsatış'ın yapabileceği bir şey yok.
Ester Hirsch dedi: Parayı karşı taraf attı zaten. Olay para değil sen anlamıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hocam para karşı tarafa çoktan aktarıldı ise İtemsatış'ın yapabileceği bir şey yok.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 18 Haziran 2022 #24 akobia1 dedi: Hocam para karşı tarafa çoktan aktarıldı ise İtemsatış'ın yapabileceği bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam item satış karşı tarafa kendi aktardı işte sıkıntı burada. Arkadaşlar babalarının sitesi gibi savunuyor da ben sadece kendi tecrübemi yazdım site sürekli böyle yapıyor demedim kendi yaşadığım sorunu yazdım.
akobia1 dedi: Hocam para karşı tarafa çoktan aktarıldı ise İtemsatış'ın yapabileceği bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam item satış karşı tarafa kendi aktardı işte sıkıntı burada. Arkadaşlar babalarının sitesi gibi savunuyor da ben sadece kendi tecrübemi yazdım site sürekli böyle yapıyor demedim kendi yaşadığım sorunu yazdım.
akobia1 Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 18 Haziran 2022 #25 Ester Hirsch dedi: Hocam item satış karşı tarafa kendi aktardı işte sıkıntı burada. Genişletmek için tıkla... Onu bilemiyorum bir hata vs kaynaklanmış olabilir sanmıyorum pek ya da siz yanlışlıkla onaylamış olabilirsiniz.
Ester Hirsch dedi: Hocam item satış karşı tarafa kendi aktardı işte sıkıntı burada. Genişletmek için tıkla... Onu bilemiyorum bir hata vs kaynaklanmış olabilir sanmıyorum pek ya da siz yanlışlıkla onaylamış olabilirsiniz.
Mr.Kitty Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 912 Çözümler 1 18 Haziran 2022 #26 Güvenilir. Parayı çekme konusunda hızlı değiller sadece.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 18 Haziran 2022 #27 akobia1 dedi: Onu bilemiyorum bir hata vs kaynaklanmış olabilir sanmıyorum pek ya da siz yanlışlıkla onaylamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır onaylamadım. İtem satış para karşı tarafa aktarılmıştır diye kendisi döndü zaten. Ben onaylamadım ve 24 saat bile geçmedi.
akobia1 dedi: Onu bilemiyorum bir hata vs kaynaklanmış olabilir sanmıyorum pek ya da siz yanlışlıkla onaylamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır onaylamadım. İtem satış para karşı tarafa aktarılmıştır diye kendisi döndü zaten. Ben onaylamadım ve 24 saat bile geçmedi.
duff1337 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 415 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #28 Ester Hirsch dedi: Hocam item satış karşı tarafa kendi aktardı işte sıkıntı burada. Arkadaşlar babalarının sitesi gibi savunuyor da ben sadece kendi tecrübemi yazdım site sürekli böyle yapıyor demedim kendi yaşadığım sorunu yazdım. Genişletmek için tıkla... Adam kimlik doğrulaması yapıcam diyor sen diyosun steam kod aldım kullanılmış çıktı komik.
Ester Hirsch dedi: Hocam item satış karşı tarafa kendi aktardı işte sıkıntı burada. Arkadaşlar babalarının sitesi gibi savunuyor da ben sadece kendi tecrübemi yazdım site sürekli böyle yapıyor demedim kendi yaşadığım sorunu yazdım. Genişletmek için tıkla... Adam kimlik doğrulaması yapıcam diyor sen diyosun steam kod aldım kullanılmış çıktı komik.
akobia1 Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 18 Haziran 2022 #29 Ester Hirsch dedi: Hayır onaylamadım. İtem satış para karşı tarafa aktarılmıştır diye kendisi döndü zaten. Ben onaylamadım ve 24 saat bile geçmedi. Genişletmek için tıkla... Onu bilemiyorum İtemsatış'tan 2.el alışveriş yapmadım hiç en azından iyi bir insana denk gelmişsiniz. duff1337 dedi: Adam kimlik doğrulaması yapacağım diyor sen diyosun Steam kod aldım kullanılmış çıktı komik. Genişletmek için tıkla... Sen de bir sakin ol adam yaşadıklarını söylüyor. 100 de 1 10000 de 1 bile olsa böyle bir şey olmuş. Bu olan olay da zaten 2. el tarafında, sitenin kendi satışlarında bir sıkıntı yok.
Ester Hirsch dedi: Hayır onaylamadım. İtem satış para karşı tarafa aktarılmıştır diye kendisi döndü zaten. Ben onaylamadım ve 24 saat bile geçmedi. Genişletmek için tıkla... Onu bilemiyorum İtemsatış'tan 2.el alışveriş yapmadım hiç en azından iyi bir insana denk gelmişsiniz. duff1337 dedi: Adam kimlik doğrulaması yapacağım diyor sen diyosun Steam kod aldım kullanılmış çıktı komik. Genişletmek için tıkla... Sen de bir sakin ol adam yaşadıklarını söylüyor. 100 de 1 10000 de 1 bile olsa böyle bir şey olmuş. Bu olan olay da zaten 2. el tarafında, sitenin kendi satışlarında bir sıkıntı yok.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 18 Haziran 2022 #30 duff1337 dedi: Adam kimlik doğrulaması yapıcam diyor sen diyosun steam kod aldım kullanılmış çıktı komik. Genişletmek için tıkla... Seni ne ilgilendirir? Ben yaşadığım sorunu yazdım.
duff1337 dedi: Adam kimlik doğrulaması yapıcam diyor sen diyosun steam kod aldım kullanılmış çıktı komik. Genişletmek için tıkla... Seni ne ilgilendirir? Ben yaşadığım sorunu yazdım.