İtem satış güvenli mi?

Tamam video kaydı atıp reddedeceksin paranın karşı tarafa geçmesini.

Parayı karşı taraf attı zaten. Olay para değil sen anlamıyor musun?

Ne kadar bir süre geçti peki? Bazı yerlerde belirli saat içerisinde bazılarında 1-2 gün bazılarında 1 hafta oluyor.
Kodu satın aldım hata alınca hemen satıcıya yazdım aktifti zaten. Hemen sonra desteğe yazdım zaten.

Hocam para karşı tarafa çoktan aktarıldı ise İtemsatış'ın yapabileceği bir şey yok.

Hocam item satış karşı tarafa kendi aktardı işte sıkıntı burada.

Arkadaşlar babalarının sitesi gibi savunuyor da ben sadece kendi tecrübemi yazdım site sürekli böyle yapıyor demedim kendi yaşadığım sorunu yazdım.

Hocam item satış karşı tarafa kendi aktardı işte sıkıntı burada.

Arkadaşlar babalarının sitesi gibi savunuyor da ben sadece kendi tecrübemi yazdım site sürekli böyle yapıyor demedim kendi yaşadığım sorunu yazdım.
Adam kimlik doğrulaması yapıcam diyor sen diyosun steam kod aldım kullanılmış çıktı komik.

Hayır onaylamadım. İtem satış para karşı tarafa aktarılmıştır diye kendisi döndü zaten. Ben onaylamadım ve 24 saat bile geçmedi.

Onu bilemiyorum İtemsatış'tan 2.el alışveriş yapmadım hiç en azından iyi bir insana denk gelmişsiniz.

Adam kimlik doğrulaması yapacağım diyor sen diyosun Steam kod aldım kullanılmış çıktı komik.

Sen de bir sakin ol adam yaşadıklarını söylüyor. 100 de 1 10000 de 1 bile olsa böyle bir şey olmuş. Bu olan olay da zaten 2. el tarafında, sitenin kendi satışlarında bir sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı