İtem satışta dolandırılma ihtimali var mı?

Hesap mailini değiştirip tüm hesaplardan çıkış yapar. Hemen sifreyi de değiştirir. Bu kadar.
Onu demiyorum ben. Adam sonradan hesaba giriş yapamıyorum diye STEAM ile iletişime geçip ilk sahibi olduğunu kanıtlar sonra hesabı çekmiş olur. Valorantta ki gibi yani umarım anlamışsınızdır.

Hesabı kontrol edebilir miyim para ona geçene kadar?
Edebilirsiniz zaten hesabı üstünüze alıcaksınız para ona geçene kadar.

Bunların zaten çok büyük ihtimalle çalınmış hesaplar olduğunu da unutmayın. Yani adam çaldığı hesabı satar sana ama sonra çaldığı kişi hesabın kendinin olduğunu kanıtlar geri alır. Bu sadece asıl sahibi değil, çalıp da sana satan da yapabilir. Yani her şekilde hem çalıntı mal alıyorsun, hem de kaybetme şansın çok yüksek.

Dolandırılma ihtimali şöyle var. İlanı satın alırsın adam sana bilgileri verir ( bu sırada para sitede bekler kimseye gitmez ). Hesabı üstüne aldıktan sonra siparişi onaylarsın para karşı tarafa geçer buraya kadar hiçbir sorun yok. Fakat adam sonradan isterse steam destek ile hesabını geri alabilir ve bu noktada yapabileceğiniz çok birşey kalmaz.
Zaten hesap alım satımı yasak.

Ben 3 kere dolandırıldım bu gibi sitelerden bir şey almamanızı öneriyorum bende bir şey olmaz deyip aldım 3 kere dolandırıldım tavsiye etmem.

Mesaj attım dönüş bekliyorum. 250 lira çok geliyor bu oyun için bunun yerine bir sürü alınacak oyun var.

Aldığınız hesap patlayınce ne 150 TL niz olacak ne de hesabınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı